Szerintetek pozitív?
Figyelt kérdés
Mielőtt jön a sok okoskodó “minek tesztelsz időnap előtt”… szoptatok, nem menstruáltam még szülés óta, ha nem tesztelnék néha néha észre sem venném az első hetekben, hogy terhes vagyok.
Az első két gyerkőcnél is nagyon halvány volt jó pár napig a teszt, azért bízom benne.
2021. aug. 25. 21:01
41/50 anonim válasza:
39-es a tieden valóbán látni. Én valahogy hiába nézem a kérdezőén nem látom.
43/50 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Még nem csináltam azóta, majd holnap vagy holnap után tervezem :) igazából várom is és egyben félek is a csalódástól. De meg írom majd mindenképp :)
2021. aug. 29. 21:40
45/50 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Sajnos még nem jött el a mi időnk… negatív lett
2021. aug. 30. 19:05
46/50 anonim válasza:
Oh, sajnálom! Legközelebb sikerül! 🌷
48/50 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszönöm :)
2021. aug. 30. 21:01
49/50 anonim válasza:
Csak egy kis siker sztori! Hoszzu ideje próbálkoztunk, voltak egészségügyi problémák is es ebben a hónapban osszejott 🥰🥰🥰 Van remény mindenkinél!!!!!!
50/50 A kérdező kommentje:
Gratulálok 😊
2021. szept. 4. 04:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!