Szerintetek pozitív?
Figyelt kérdés
Mielőtt jön a sok okoskodó “minek tesztelsz időnap előtt”… szoptatok, nem menstruáltam még szülés óta, ha nem tesztelnék néha néha észre sem venném az első hetekben, hogy terhes vagyok.
Az első két gyerkőcnél is nagyon halvány volt jó pár napig a teszt, azért bízom benne.
2021. aug. 25. 21:01
21/50 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem ebből a tesztből sem mondta volna meg senki, hogy itt fog most szuszogni mellettem a kis manóm :)) ezért bíztam ebben a ma délutáni tesztben is.
2021. aug. 25. 21:47
22/50 anonim válasza:
Kedves kérdező, köszönöm 🥰 Amúgy ezen a teszten én látom a 2.csikot biza, ami az előző lurkodnal készült 🙃
23/50 anonim válasza:
Ja, hát így már más! Akkor biztos terhes vagy!
24/50 anonim válasza:
26/50 A kérdező kommentje:
23 ez régebbi, csak akkor is tűkön ülve délután teszteltem és én lattam a pozit mások viszont nem :)
Így tettem a mai napon is, hogy teszteltem… remelem azért hamarosan újra lesz pocaklako :)
2021. aug. 25. 21:53
28/50 anonim válasza:
A régi teszteden én is látom a halvány Csíkot, szorítok, hogy most is felbukkanjon hamarosan
29/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :))
2021. aug. 25. 22:21
30/50 anonim válasza:
A régi teszteden látszik a halványka csík. A jelenlegi pedig hómező. A tesztelésed viszont megértem, szülés után elsőensiig bizony nem árt tudni mizu :) heti egy teszt biztos ami tuti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!