Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozitív?

Szerintetek pozitív?

Figyelt kérdés

Mielőtt jön a sok okoskodó “minek tesztelsz időnap előtt”… szoptatok, nem menstruáltam még szülés óta, ha nem tesztelnék néha néha észre sem venném az első hetekben, hogy terhes vagyok.

Az első két gyerkőcnél is nagyon halvány volt jó pár napig a teszt, azért bízom benne.

[link]

[link]

2021. aug. 25. 21:01
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
0%
Itt mindig mindenkinek minden teszt negatív.😅😅Szerintem halvànyan ott van.Mikorra nem várod?
2021. aug. 26. 09:42
 32/50 anonim ***** válasza:
64%
31-es.... te meg azok közé tartozol, aki nem olvassa el a kérdést. Ha elolvastad volna, tudnád, hogy nem tudja mikor esedékes a mensije.
2021. aug. 26. 10:30
 33/50 anonim ***** válasza:
0%
en pozitívnak látom
2021. aug. 26. 10:40
 34/50 anonim ***** válasza:
11%
#32 te szerencsétlen!Attol h.nem tudja mikor fog megjonni ez pozitív.🤭Az ên tesztemre is azt mondta a sok irigy vakegér hogy negatív,aztán már két éves a negatí.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. aug. 26. 11:58
 35/50 anonim ***** válasza:
70%
Nem értem miért irigy az aki nem látja pozinak. Én sem vagyok irigy... 7 év volt mire sikerrel jártunk, láttam már minden féle tesztet. Ez negatív. Az meg, hogy a tiédre is negatívat mondtak, aztán mégis baba lett, nem jelenti azt, hogy mindenki vak... egy terhességnél idő kell mire kimutatható, ráadásul fotózva a túl korai szabad szemmel mintha lenne ott pozi tesztek egyáltalán nem látszanak. Senki nem azt állítja, hogy nem terhes. Hanem, hogy ez a teszt most negatív..... te vagy túl belelátó, mert akarsz belelátni és mert annyi tesztet csináltál, hogy csukott szemmel is tudod hol keresd a csíkot.... tudnád én hány negatív tesztemre tudtam magamba magyarázni, hogy de hát látom....aztán fotón semmi nem látszott.... mindegy is. Nem tudom mit zavar téged az, hogy valaki nem látja...majd két nap múlva, ha látszik arra nem mondják, hogy negatív.
2021. aug. 26. 13:37
 36/50 anonim ***** válasza:
44%
Szia! Ez egy korai pozitív lesz. Kb így indult nekem is hétfőn, most már erősödik, de én se voltam benne biztos. Vettem egy 10-es erősségű tesztet is, na azon ugyanolyan erős volt lett ma mindkét csík. Volt még egy tesztem a 25-ből (2 db-os volt), de már azon is erősödik a második csík, bár azért még mindig halvány. Várj 3-5 napot (tudom, hogy mennyire nehéz) és csinálj egy új tesztet.
2021. aug. 26. 21:33
 37/50 anonim ***** válasza:
36os te hanyadik dpon jársz?
2021. aug. 26. 21:40
 38/50 anonim ***** válasza:
36-os vagyok. 14-15. dpo. Nem tudom pontosan, mert kicsit hosszabbak a ciklusaim, de nagyjából tudom mikor volt viszont peteérésem. Nekem az első terhességemnél is csak kb 1 hét késés után kezdte "szépen" mutatni, de akkor is csak halványabb volt.
2021. aug. 27. 05:59
 39/50 anonim ***** válasza:

Hétői

[link]

Tegnapi

10-es

[link]

25-ös (délutáni)

[link]

Nem a legjobb minőségű képet csinálja a telefonom, de tényleg erősödik az a csík :)

2021. aug. 27. 06:19
 40/50 anonim ***** válasza:
Mensid mikor aktuális?
2021. aug. 27. 06:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!