Ovu tesztet hogy használjátok?
Igazából a legtöbbeknek folyamatosan mutat valamit, ritkán van olyan, hogy csak egy vonal van.
Nekem hirtelen lesz pozitív, tehát napokig ugyanolyan erős és egyszer csak sokkal erősebb majd másnap megint olyan mint előtte.
Szóval ovu előtt pár nappal el kell kezdeni és minden nap legalább egyszer tesztelni, inkább délután. Ha pozitív, tehát a teszt vonal erősebb, akkor is érdemes tovább tesztelni az első negatívig, mert van akinek több napig pozitív.
Én kb 2-4 nappal ovu előtt kezdem. Reggel és késő délután szoktam tesztelni. Nekem reggel szokott pozi lenni. Előtte levő nap már poziközeli, de van mikor csak hirtelen lesz pozi, tehát előtte stagnál.
Alapvetően szinte mindig két csíkos, mivel lh van a szervezetben és ingadozik is folyamatosan.
Annó próbáltam jósteszt szerűen. Mensi előtti napon, egyszer hómező egyszer meg pozi közeli volt. Egyszer pedig 4 nappal hamarabb már a hcg teszt is halvány pozi lett mikor kipróbáltam az utolsó két db lh tesztet, na akkor bezzeg bitang erős pozi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!