Most kezdem majd el az Lh tesztezést. Pontosan hogy kell használni? Annyi mindent olvastam. Valakinek délelőtt folyamán volt jó de délutánra írják a tesztet. Ki hogy használja? 😊🙏
Az elején érdemes reggel és késő délután is tesztelni (doki mondta) 12 órán át lehet pozi. Nekem délután sose volt pozi csak estefele meg reggel.
Ha tudod hány napos a ciklusod akkor pl 29 naposnál 14. Napon érdemes kezdeni. Pozi teszt után is érdemes csinálni, hogy tudd tényleg az volt a pozi, mert látványosan negatív lesz másnap. Ez akkor is praktikus, ha 3 napig pozinak látod, de nem tudod eldönteni, nyilván a harmadik pozi. Előgordulhat, hogy pl a 25-ös teszt nem fog pozi lenni, csak erősödik majd halványul, akkor érzékenyebb kell, vagy ha több napig is pozi akkor kevésbé érzékeny kell. A vaterás one step elég jó, jobb mint a hcgs belőle. Olcsó így lehet gyakorolni.
Jó dolog, mert 3 hónap alatt azt is megtudod milyen hosszu a luteális fázisod és a pozi ovuteszt alapján már napra pontosan tudni fogod mikor jön a mensi. Bár bízzunk benne hamarabb lesz baba mint kiderüljön :)
Annyi, hogy one stepnél nyugodtan lehet időn túl is nézni sokkal látványosabb, hogy melyik a pozitív nap. Legalábbis én így vettem észre.
Jó tesztelgetést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!