11/18 anonim válasza:
Negatív. Ha pozitív lenne, nem nagyítóval kellene keresni a csíkot. Látom, hogy mire gondolsz, de az vagy valami árnyék, vagy elázott a teszt. A második csíknak a kontrollcsíkhoz sokkal közelebbn kellene lennie, ott viszont hófehér.
12/18 anonim válasza:
9 vagyok így hogy jobban meg néztem szerintem is van ott valami nagyon halványan de ezt nem tudnám pozitívnak mondani, 2nap múlva csinálj újjat és hát ha erősödik 😊😊😊🙏
13/18 anonim válasza:
Ha nagyon forgatom a telefont akkor valami extra halványat látok rajta de ezt még bőven negatívnak venném.
15/18 anonim válasza:
Nincs rajta semmi értékelhető. Amit látsz, az minden teszten van. Akkor pozitív egy teszt, ha színe van a második csíknak és ennek nincs. Ha pozitív lenne, nem kéne megkérdezned róla másokat, elhiheted.
16/18 anonim válasza:
Ezt ebben a formában nyugodtan veheted negatívnak. Ezért kell rendes időben tesztelni.
17/18 anonim válasza:
Negativ, kár volt ennyit erőlködnöd
18/18 anonim válasza:
Negatív, de valóban van ott valami... pozitívtól messze van. Reménykedni sem mernék, mert ettől hihetőbb pacákból is csak kémiai lett. Korán teszteltél várd meg amíg késik akkor nem kell tippmixelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!