Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napos késésnél negatív a...

2 napos késésnél negatív a teszt, lehet még baba?

Figyelt kérdés

Viszonylag rendszertelenek a ciklusaim, átlag 35 naposak, de voltak már 38, 39 naposak is bőven, sőt egyszer 41 napos is. Az utóbbi 5 alkalommal egész pontos volt viszont, 3x napra pontosan megjött 35 napra, és volt egy 34 meg egy 36 napos ciklusom mellé. Viszont akkor mindig megvoltak a premenstruációs tünetek (mellfeszülés, mellfájdalom pl mindig szokott lenni nálam), most semmi, illetve meg sem jön, így adódott a kérdés, hogy esetleg baba csúszott-e be. Menzesz napján és ma reggel is tesztelve viszont egyértelmű negatívat kaptam. Nyár van, nem nagyon stresszeltem, nyaralni voltunk 2 hetet csupán az utóbbi időben, így a késés oka nem tudom mi lehetne. (Egyetemen vizsgaidőszakban pl rendszeresen késett 2-3 napot, de most tényleg csak pihentem itthon.)

Mit gondoltok, hihetek a teszt eredményének ilyen ciklus mellett is, vagy lehet még baba belőle?

2021. aug. 24. 07:48
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Milyen tesztet csináltál? Egy 10-es érzékenységűnek már ki kellene mutatnia
2021. aug. 24. 08:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Hoszu ciklusnál tolodik az pete érés illetve a Beágyazodás is. Lehet nálad nem rég ért véget ezért negatív a teszted. De ahigyan irod stresszes időszakod volt az isnrá tehet.

Egy 10es érzékenységi teszt már sztem mutatná.

Mikor történt az aktus?

2021. aug. 24. 09:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Bocsi a helyesiras hibakert de be tort a telom aztan nem igazan erzeleki amit en akarok irni 🙄
2021. aug. 24. 09:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Alapvetően a ciklus hossza nem számít. A 24 napos ciklusnál és a 36 naposnál is 12-16 nap a luteális szakasz, tehát ovutól eltelt napok száma a mensiig azonos.

Késni késhet, ha később volt ovu (ha nem lh tesztelsz vagy nincs uh követés, akkor nem tudhatod). Vagy nem volt ovu, ilyenkor heteket is késhet, vagy terhesség esetén a nem várt napján pozi lesz a teszt, persze ez is csak akkor igaz, ha tudod az ovu napját. Mert most pl ha késett az ovu még vagy 3 napot, akkor teljesen normális, hogy negatív a teszt, mert még nincs is itt az ideje a mensinek.

Lényeg a lényegben, ha nem tudod az ovud napját, akkor nem tudhatod a mensid idejét sem, így kétnaponta megéri tesztelni amíg nem jön meg.

Ha lh tesztet használsz, akkor tudni lehet a mensi napját. Terhesség esetén pozi lesz, ha negatív és nem jön meg, akkor nem sikerült a tüszőrepedés és nem tudni mikor fog megjönni.

Bocsi, hosszú lettem, de remélem tudtam segíteni.

2021. aug. 24. 09:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Elméletben aug 5-6 körül volt ovuláció, de ezt egyelőre csak a folyásom erőssége alapján tudom belőni. (Meg mondjuk akkor is kellett volna kb lennie a többi hónap eredménye alapján.) De mivel még nem mértem (jövő hónaptól akartam, akkorra jönnek meg az ovu tesztcsíkok), ezért marad most a terhességi teszt 2 naponta.
2021. aug. 24. 09:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyébként facelle tesztet csináltam, rossmannban vettem.
2021. aug. 24. 09:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Facelle az jó teszt, elég hamar mutatja. Nekem 4 nappal mensi előtt pozi lett. 10es érzékenységű. Szóval valószínű, nincs terhesség.
2021. aug. 24. 10:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi lett azota?
2021. aug. 27. 06:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Azóta sem jött meg. Csináltam ma reggel tesztet, negatív, úgyhogy ha semmi nem lesz jövő hét elejéig, akkor megyek dokihoz.
2021. aug. 28. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!