Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kerlek valaki nyugtasson meg,...

Kerlek valaki nyugtasson meg, nincs baj, ugye?

Figyelt kérdés
Tegnap fekudtunk le eloszor baratommal, gumiban, de egy kicsit lecsúszott neki, a vege fele vettuk eszre, nem jott le, meg semmi, feszült ugyanúgy, csak nem volt teljesen a tövénél. Elment bennem (gumival) utana kivette, levette, kidobtuk, de elfelejtettem megnézni, hogy nincs e kilyukadva, jo e minden mondtan neki hogy picit felek, azt mondta szerinte nincs semmi baj, de mara eléggé beparáztam :( nyugtassatok meg kérlek.

2021. aug. 22. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Nem valószínű hogy gond lenne.
2021. aug. 22. 11:10
 2/6 anonim válasza:
96%
Nem kell aggódni, nem csúszott le, nem szakadt el, nem lehetsz terhes.
2021. aug. 22. 11:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, jöhet még, ill annyi, hogy a menstruaciom 3-4 napja múlt el, ha jól tudom ilyenkor amugysem nagy az esély...
2021. aug. 22. 11:11
 4/6 anonim válasza:
85%
Nem kell aggódni, nem lesz gond. Szex közben ajánlott amúgy néha-néha ránézni a gumira. Mi a párommal úgy szoktuk, hogy pózváltásnál ellenőrzőm vagy ha éppen orálra váltunk szex közben akkor nézünk rá.
2021. aug. 22. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
Nincs semmi gond
2021. aug. 22. 12:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ne aggódj néha uez van nálunk és már vagy 15 éve vedekezunk ovszerrel sikeresen. Nem leszel így terhes.
2021. aug. 22. 13:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!