Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, aki atesett a...

Van itt olyan, aki atesett a koronaviruson, majd sikeresen teherbe esett? Ugyanez erdekelne a beoltottak szempontjabol is.

Figyelt kérdés

A parommal babat tervezunk. O atesett a koronan es be is van oltva. En meg nem.

Oszinten nem tudom mit evo legyek. Olyat hallottam, hogy az oltast kovetoeb erdemes par honapot varni..de azt is rebesgetik, hogy az oltas megneheziti a teherbeesest.

Gondoltam inkabb itt kerdezek ra, hatha akad olyan, akibek van mar tapasztalata.

Koszonom.

2021. aug. 20. 09:27
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
52%

Alapjáraton nem vagyok stresszes

Én egy elég higgadt,nyugodt személyiség vagyok

Nehezen tudnak felidegesíteni,aki ismer tudja milyen vagyok

Végülis tök mindegy,lehet lepontozni nyugodtan

Titkolózás az orvosokra értem,ha kérdeztem is valamit,vagy bárki az ismerettségi körömből a válasz az volt hát nem tudjuk,vannak már statisztikák,amik jobb ha napvilágot nem látnak,mert akkor mindenki kétségbeesne

Biztos találtak már összefüggést

Lehet fél vállon kezelni az egészet,ezt mindenki egyénileg mérlegelje

Én csak egy adott kérdéshez hozzászóltam,név nélkül persze

De több facebook csoport tagja vagyok,és ott névvel,rendesen leirtam,hogy velem mi történt,és nem csak én vagyok az egyetlen sajnos,aki ilyen helyzetbe került

Bár én lennék,de sajnos nem

Lehet itt lepontozni,abszolút nem hat meg,én csak saját magam problémájával foglalkozok,valóságot irtam le,nem ferdítek nektek,mi okból tenném? Hisz nem ismerlek benneteket

Egy példát had irjak le,nem ismerem a hölgyet,de a facebook csoportban leírta a történetét

A lényeg, hogy 22 éves,rendszeres nőgyógyászati vizsgálatra jár,az oltást utána kapta meg,miután volt egy ilyen vizsgálatra

Naponta 3-4 alkalommal erős görcsei voltak,mint kiderült tele van cisztával,amit műtét utján távolítottak el nála,majd egy egészségügyi kaparást is csináltak

Papírján szintén rajta,hogy oltás után jelentkező alhasi görcs...

Azt nem értem,ha veletek vagy ismerettségi körötökben nem volt ehhez hasonló probléma,akkor miért kell szkeptikusnak lenni? Miért kell hitetlenkedni? Miért nem csatlakoztok csoportokhoz? Picit olvasni ezzel kapcsolatban?! Mert lehet, hogy meglepődnétek,hogy milyen sok embernek vannak problémái

Örüljetek,hogy nektek nincs gond,persze én nem bizom el magam,örülni fogok,ha sikerül a baba

2021. aug. 20. 18:29
 32/48 anonim ***** válasza:
65%

"Titkolózás az orvosokra értem,ha kérdeztem is valamit,vagy bárki az ismerettségi körömből a válasz az volt hát nem tudjuk"

Ez nem titkolózás, hanem információhiány. Egy új vírus által okozott járvány esetén nem olyan furcsa.

2021. aug. 20. 18:32
 33/48 anonim ***** válasza:
43%

És ez szerinted normális dolog? Hogy nem tudjuk?

Mert nem akarják tudni,ennyi

2021. aug. 20. 18:33
 34/48 anonim ***** válasza:
50%

"miért kell szkeptikusnak lenni? Miért kell hitetlenkedni? Miért nem csatlakoztok csoportokhoz? Picit olvasni ezzel kapcsolatban?! Mert lehet, hogy meglepődnétek,hogy milyen sok embernek vannak problémái"

Anélkül is tudjuk, hogy egy csomó embernek vannak problémái és anélkül is tudjuk, hogy a laikus emberek ott is hajlamosak összefüggéseket látni, ahol nincsenek. Ezért jártak régen esőtáncot is például. :)

2021. aug. 20. 18:34
 35/48 anonim ***** válasza:
64%

"És ez szerinted normális dolog? Hogy nem tudjuk?

Mert nem akarják tudni,ennyi"

Fogalmad sincs a tudományról, azt már tudjuk... Igen, normális dolog. Amíg nem jut el valakihez az információ, addig nagyon is normális dolog, hogy nem tudja a választ egy csomó kérdésre.

2021. aug. 20. 18:36
 36/48 anonim ***** válasza:
65%

Lehet nincs fogalmam a tudományról,mert ugye nem nekem kell tudni,hanem az orvosoknak,kutatóknak

Elég ha ők tudják

Bizom benne,hogy év végéig lesz információ,esetleg statisztika ezzel kapcsolatban

Persze,alapból van az embereknek gondjuk,ez eddig érthető,nekem pl. Penicillin allergiám van,kiskorom óta,és nem az oltásra fogom,hogy az oltástól van penicillin érzékenységem

Csak az nem,hogy oltás elött minden okés,és utána meg ez

Fel lehet ugy is fogni,hogy juj ez alapból igy lett volna,menszesz probléma,de tényleg az a baj,hogy mivel leírták,hogy bekavar a hormonháztartásba,akkor miért hinném azt,hogy nekem ez amugy is elöjött volna?!

Nem kötekedek,beszélgetek veletek,de picit meg érthetnétek az én helyzetem is

2021. aug. 20. 18:50
 37/48 anonim ***** válasza:
64%
Értem, és annyi igaz is, hogy lehetséges, hogy van összefüggés. De amíg a szakemberek sem tudják (mert még nem tart ott a tudomány, vagy csak személy szerint az adott orvoshoz nem jutott el az információ), addig laikusként nem kell mindjárt magabiztosan kijelentened, hogy márpedig az oltástól van ez meg az, és úgy híresztelni ezt, mintha megcáfolhatatlan igazság lenne, mert másokat is félrevezethetsz vele, aminek az lehet a következménye, hogy egyesek azt se fogják elhinni az orvosoknak, amit pedig már biztosan tudnak, pl. azt, hogy az oltás még mindig sokkal de kisebb rizikót hordoz, mint az, ha nem oltatjuk be magunkat.
2021. aug. 20. 19:07
 38/48 anonim ***** válasza:
54%

Ezért oltottam be magam,megbiztam az oltásban!

Biztos,hogy lesz információ,a háziorvosom mindenben támogat, sokat is beszélgetek vele

Igy remélem hozzám is hamarosan eljut,ha valamit megtudnak

2021. aug. 20. 19:12
 39/48 anonim ***** válasza:
45%
31es,most, hogy mondod, márciusban, oltás előtt sok pici ciszta volt a petefészkeimben. Két oltáson túl vagyok, és azóta egyetlen egy cisztám sincs, csak érő tüsző. Nem mondom, hogy az oltás pucolt ki és tett rendbe, de amekkora valószínűsége van annak, hogy az okozott zavart, ugyanakkora az esély, hogy másoknak meg az segített...
2021. aug. 20. 19:23
 40/48 anonim ***** válasza:
42%

30 éves vagyok,soha nem volt cisztám

A ciszta az általában felszívódik magától, elfolyosódik,és kiürül...ha kóros,akkor szoktak javasolni gyógyszeres kezelést,ami segíti a felszívódását,vagy esetleg műtét

Barátnőmnek kivették a bal oldali petefészkét,mert hiába szivódott fel,mindig elöjött

Ha hajlamos vagy a cisztára,érdemes fél évente megnézetni, de reméljük az oltás után már soha többet nem jön elő

2021. aug. 20. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!