Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az asztma krónikus betegségnek...

Az asztma krónikus betegségnek számít a koronavírus elleni oltás sorrendjének szempontjából?

Figyelt kérdés
A napokban úgy tudom megkezdődött azon 60 év alattiak oltása, akiknek valamilyen krónikus betegségük van. 26 évesen ezek szerint számíthatok arra, hogy hamarosan megkapom az oltást, ha asztmás vagyok? Szeretném már minél hamarabb megkapni az oltást, úgyhogy kíváncsi vagyok kb. mikor kerülhetek sorra.

2021. febr. 16. 11:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire súlyos...az asztma lehet nagyon súlyos (évi 1-2-3x korházi ellátást igényelő) vagy csak allergia miatt kialakuló...

Nekem gyermekkorom óta súlyos asztmám van évente többszöri kórházi ellátást igényel, és még így is várni kell

2021. febr. 16. 11:25
 2/2 anonim ***** válasza:
38%
Nekem allergiás asztmám van, kórházi kezelésre még soha nem szorultam szerencsére. Levél jött, hogy krónikus beteg vagyok és majd beoltanak, de háziorvosom még nem keresett és sms-t se kaptam
2021. márc. 4. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!