Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, aki atesett a...

Van itt olyan, aki atesett a koronaviruson, majd sikeresen teherbe esett? Ugyanez erdekelne a beoltottak szempontjabol is.

Figyelt kérdés

A parommal babat tervezunk. O atesett a koronan es be is van oltva. En meg nem.

Oszinten nem tudom mit evo legyek. Olyat hallottam, hogy az oltast kovetoeb erdemes par honapot varni..de azt is rebesgetik, hogy az oltas megneheziti a teherbeesest.

Gondoltam inkabb itt kerdezek ra, hatha akad olyan, akibek van mar tapasztalata.

Koszonom.

2021. aug. 20. 09:27
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
81%
Az első gyerek nekünk lassan jött össze. Beoltattuk magunkat pfizerrel, két hónapra rá a kisteso az első hónapban összejött. Szóval ha úgy akarod nekem még segített is az oltás. De ez nyilván hülyeség, kb ilyen statisztikákat gyártanak az oltás ellenesek is.
2021. aug. 20. 13:51
 22/48 anonim ***** válasza:
69%

Kitaláció a "meddő leszel a covid oltastol" duma. Én azt vettem észre, hogy olyan emberek terjesztik akik nem oktatták be magukat és kell még egy érv, hogy "na, ezért se"

Éppen az egyik kolléganőm mantrazta ezt a másiknak a minap. Én már bele se szólok ezekbe mert az se normális aki mindent elhisz.. van csomó szakmai fórum és ott utána lehet nézni ezeknek és akkor már ki is derülne, hogy kamu ez is mint sok más.

2021. aug. 20. 14:14
 23/48 anonim ***** válasza:
52%
#22! A szakmai fórumokon annak is utána lehet nézni, hogy az oltás rengeteg nőnek felborítja a ciklusát. Igen, az oltás, nem az ezer más dolog, ami akkoriban történt vele. Egyébként hivatalosan is oltási mellékhatás. Egyelőre nem tudják, mitől van, de attól még létezik. Senki nem azt írta, hogy minden beoltott nő meddő lesz.
2021. aug. 20. 14:36
 24/48 anonim ***** válasza:
80%

Novemberben voltam fertőzött. Férjem is.

Ő idén márciusban megint elkapta -tünete nem volt -, kb akkor fogant a baba, akire hosszú évek óta vártunk :)

Érdekes, hogy én akkor nem kaptam el tőle.

24 hetes vagyok, eddig nincs gond.

2021. aug. 20. 14:50
 25/48 anonim ***** válasza:
85%
Na még a végén kiderül, hogy az oltás nem meddővé tesz, hanem még fokozza is a termékenységet xD
2021. aug. 20. 14:53
 26/48 anonim ***** válasza:
36%

Azért vettem fel az oltást,mert láttam keresztapámat szenvedni

Meghalt,be sem mehettünk elköszönni tőle,mai napig fáj

A 100 éves nagymamát én/mi ápoljuk,velünk él az anyukám is,nem akartunk kockáztatni

És még plusz a munkám miatt is,mivel egészségügyi dolgozó vagyok...

Mikor januárban kérdeztük mi legyen,csak megvonták a vállukat,közbe tudtam,hogy ez a virus elég nagy gondokat tud okozni...

Mai napig senki nem mond semmit

Ezért oltattuk be magunkat

Nem vagyok oltás ellenes,de...de elhamarkodott döntést hoztunk,mert féltünk

Mostani eszemmel inkább felmondtam volna

Az szerencsés,akinek összejön a gyermek,szivből örülök mindenkinek,de én már inkább attól félek/félnék,hogy x év múlva milyen egészségügyi probléma fog kiderülni,mert nagyon titkolóznak

Sajnálatos,de ez igy van

Ez nem olyan oltás,amit a gyermekeink megkapnak,amit már évek óta kifejlesztettek,ez teljesen más

És tényleg mellékhatásként benne van,hogy vérzés zavart okoz

Csak ez szervezetfüggő,kinek hamarabb jött meg,csak pár napig tartott,valakinek késett tőle, nekem ahogy irtam 3 hétig megvolt,majd infúziót kaptam,vérzés csillapítót,mert a vérzés csillapító gyógyszer nem hatott...

Bekerültem a kórházba,majd 4 nap után hazaengedtek

Majd rá egy hétre megkaptam a 2.oltást

Majd megjött a menszeszem,5 napig tartott,nagyon örültem neki,azóta meg 21 nap,és a nőgyógyász is mondta,hogy ez igy nem jó

Lehetséges a teherbeesés,de valószinű nincs ovulációm,ilyen rövid ciklusnál

30 éves leszek,nem azt mondom,hogy sürget az idő,de szeretnénk kistestvért

A 3.oltást viszont nincs az a pénz,hogy felvegyem,inkább felmondok!!!!

2021. aug. 20. 15:12
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
Mit titkoloznak,kedves? Es kik?
2021. aug. 20. 16:15
 28/48 anonim ***** válasza:
80%
Februárban voltunk mindketten covidosak a párommal, júniusban estem teherbe.Nem vagyok oltva,nem is szeretnék terhesség alatt, orvosom nem erőlteti.Clexant kell szúrnom majd 16. héttől, aminek egyik (de nem kizárólagos) oka hogy covidos voltam.
2021. aug. 20. 17:30
 29/48 anonim ***** válasza:
83%
23. És biztos a fertőzés is felborítja a ciklust ahogy a stressz is meg a szélsőséges időjárás vagy a fokozott fizikai terhelés vagy akár egy trauma. Hagyjuk is.
2021. aug. 20. 18:04
 30/48 anonim ***** válasza:
42%
Ok.Akkor biztos. Tök véletlenül csak az oltás után. Addig soha nem volt stresszes, egész életében kellemes, soha nem változó időjárás volt, stb. Beszéld meg ezt a nőgyógyászokkal, én nem fogok neked magyarázkodni, mert fölösleges. A #26-os válaszolónak is biztos csak hazudott az orvosa, semmi köze az oltáshoz, csak az időjárás tehet róla 🙄
2021. aug. 20. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!