Ne kérj tanácsot a Gyakorin, mert a fele azt fogja írni, hogy azt tanácsolja, hogy ne szülj, mert a gyerek tönkreteszi az életed, a másik fele pedig hiába ad tanácsot saját magából kiindulva, az számodra nem valószínű, hogy hasznos. Én barátokkal, családdal beszélgettem róla. Ők ismernek és tiszta jóindulattal voltak felém, tényleg lehetett a tanácsaikra adni. Szerintem ne idegenekre hagyatkozz.
2021. aug. 16. 21:38
4/8 anonim válasza:
Jaj 2 es, ez nagyon jó volt, szètröhögtem magam rajta, köszi:)
2021. aug. 16. 21:47
5/8 anonim válasza:
Üljenek le és beszélgessenek el komolyan olyan alapkerdesekrol, mint pl valalsosan nevelik e a gyereket, vagy sem, megy e bölcsődébe, kinek a dolga a háztartás, mik az alapvető gyereknevelési elvek, stb.
2021. aug. 17. 07:01
6/8 anonim válasza:
#5 kiegészíteném annyival, hogy amit gyerek előtt megbeszél a pár gyereknevelésről, azt nem szabad kőbe vésni. Fontos beszélgetni, ki mit gondol. Fontos, hogy hasonlóan gondolkodjon a pár. De a gyerek érkezésével sokszor megdőlnek az elvek. Sokan már a szülőszobán feladni kènyszerülünk az elveink egy részét. Hasznos, ha a pár tud alkalmazkodni egy-egy kialakult helyzethez.
2021. aug. 17. 07:19
7/8 anonim válasza:
6!
Az alapvető elvekre gondoltam, tehat pl a fegyelmezés módja - anyuka szerint nem árt a pofon, apa meg egy újjal nem nyúlna hozzá, vagy az etkezes: apa szerint addig fel nem állhat, amíg meg nem eszik mindent, anya szerint meg kóstolja meg, aztán ha nem ízlik, ott hagyhatja.
2021. aug. 17. 07:23
8/8 anonim válasza:
Én felkészültem a szülésre teljesen, engem a szülés utáni időszak viselt meg nagyon valahogy arra nem készültem fel. A kelésekre, az órákig tartó ringatásra amíg körülöttem mindenki alszik, az etetés nehézségeire, a mellgyulladàsra stb
Úgyhogy ezekre lelkiekben készülj.
Illetve nekem jól jött mindkét szülés után hogy pár hétig segítettek főzni, vagy a férjem főzött vagy anyósom, anyukám hozott ebédet stb. Hatalmas segítségével volt
Jah igen. Nem vagy szar anya... Aki azt érzi az, az valamit jól csinál 😜
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!