Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 hónapja kezdtem új munkahely...

2 hónapja kezdtem új munkahelyem én és terhes lettem ilyenkor mi a teendő? Elküldenek? Vagy tp küldenek?

Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 15:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
8 éve frontint szedek napi 2 mg ez hogy befolyásolja a magzatot?
2021. aug. 11. 19:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Káros rá. Orvossal beszéld meg. Elvileg harmadik trimeszterben mindenképp abba kell hagynod, mert elvonási tüneteket okoz, ha megszületik. Előtte lassíthatja a fejlődését.
2021. aug. 11. 20:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen károsíthatja!! Nem kicsit
2021. aug. 11. 20:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Próbaidőt várd ki, aztán meglátod, mit mondanak.

Frontin:

Ebben az esetben azonnal! fordulj orvoshoz tanácsért.

2021. aug. 12. 09:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Próbaidő alatt elküldhetnek, de ha most estél teherbe, akkor még bőven van 2-3 hónapod, mielőtt látszani kezdene, addig nem is érdemes szólni róla. Utána már csak emiatt nem küldhetnek el, és a baba születése utáni 3 évben sem. Táppénzre meg csak akkor menj, ha a munkavégzés veszélyes a babára. Én is simán dolgoztam majdnem a szülésig :)
2021. aug. 13. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!