Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Premestruációs tünetek mikortól?

Premestruációs tünetek mikortól?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Szombaton volt + lh tesztem,vasárnap hajnalban nagyon görcsölt az alhasam.

Tudom h NEM terhesség!!! De ma már van a mindjárt megjön érzés és mellbimbó fájdalom. Létezik h ovutól már pms tünetek vannak? Másnak is vannakilyen hamar pms tünetei?

2021. aug. 9. 09:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nyugi nem látok bele!de látom te is csak trollkodni tudsz!
2021. aug. 9. 16:21
 12/17 A kérdező kommentje:

10 es itt voltál a hálószobánkba??

Leírtam egy tényt,h mi volt márciusban nálam mivel az elöttem író írta h babát vélt pms tünet miatt.

Nem kéne rögtön támadni. Sose tudhatod h mi a helyzet a túloldalon.

Csak szólok h esélytelen h gyerekem legyen és örülök ha a missed ab után helyre jövök!

Néha gondolkozz h mit írsz!!!!

2021. aug. 9. 17:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem kell itt hisztizni, a kérdés is kb felesleges volt. pms és kész
2021. aug. 9. 17:44
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem hiszti!

Csak uncsi h minden kérdésnél vannak bunkók akik nem tudnak gondolkodni!

2021. aug. 9. 17:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Lassan minden kérdést gondolkodni, tájékozódnia képtelen hülyék írják ki. Mit vártok?
2021. aug. 9. 17:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem a ciklus 17. napján kezdődik a PMS, és kitart 12 napon keresztül.
2021. aug. 10. 21:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem is hónapok óta voltak peteéréstől pms tüneteim. Moyt olyat írok le, ami megosztó lesz. De! Elkezdtem minden hónapban inni minden este 1-1 dl vörösbort, és megszűnt minden tünetem. Most vagy alkoholista lettem és nem érzem, vagy használ, de a következő hónapban minden tünetem megszűnt. Ezt egyébként egy meddősséggel foglalkozó doki ajánlotta. Nekem megoldotta. Nem tudom másnál beválik-e, de nekem ahóta mególdódott az elviselhetetlen 14 nap!
2022. jan. 18. 22:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!