Ha szurkalo érzésem van bal oldalt a hasamnal terhes vagyok?
Abból jött rá
hát hogy fáj a hasa 😆😆
Akkor nyilván terhes.
Az se baj ha férfi 😉
Maga a szurkálás nem egyértelműen terhes tünet, de az nem jelenti azt, hogy attól még nem lehetsz, ahogyan szurkálás nélkül is lehetsz terhes.
Ha igaz a kérdés és a várandósság, akkor gratula hozzá!
Miért kell gratulálni ahhoz hogy valaki kefélt?
Én meg ma büfögtem egyet. Akkor ehhez nem gratulálsz?
#13 mondjuk szerintem amikor valakinek gratulalnak ilyen temaban, akkor ahhoz gratulalnak,hogy kisbabaja lesz az embernek.
Vagy te hol elsz, hogy ezt mashogy gondolod?
A szaporodási ösztön a világ egyik leg természetesebb folyamata. Nem olyan mintha mondjuk világ bajnokságot nyert volna valamilyen versenyen.
Tehát egy ösztönös tevékenységhez minek gratulálni?
ma 18:34 voltam
#17 nem fogok veled vitatkozni,mert te tipikusan az az ember vagy akinek akarmit lehet mondani, ugyis sajat maganak ad igazad.
De nyilvanvalo, hogy nem ertesz semmit.
Oke, hogy a szaporodas a vilag egyik legtermeszetesebb folyamata, de tisztában vagy vele, hogy hany ezer/millió ember kuzd a teherbeesessel? Nem mindenkinek igy mukodik, hogy szex=gyerek, minden egyes alkalommal. Gratulalni szoktak, mert peldaul mi van, ha valaki évek ota vagy akar csak hónapok ota próbálkozik sikertelenül. Persze nem csak ezért gratulalunk, hanem,mert orulunk, hogy masnak kisbabaja lesz.
De en itt befejeztem, nem fecserlem az idom ilyen hulyesegekre.
"...de tisztában vagy vele, hogy hany ezer/millió ember kuzd a teherbeesessel? ..."
Rosz helyen próbálkoznak.
Illetve rosz partnerrel.
Én fel tudnék csinálni akárkit. Akár mikor!
Valoszinu igy van ahogy gondolod😂 Szallj mar le a foldre draga szivem, nem vagy te valami istenkiraly vagy barmi ilyesmi, hidd el nem azon mulik, higy szexelsz, hogy osszejon-e a gyerek vagy sem.
Esku jot nevetek rajtad, remelem csak poénkodsz es direkt irsz ily fszagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!