Kesik a menstruaciom lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok!, :)
A parommal kisbaba projekten vagyunk 2 napja kesik( nemszokott kesni) eros szurkalast ereztem egyszer a mehemnel de semmi mast a tunetek megegyeznek a menstruacio tuneteivel nem mertem tesztelni nemszeretnek csalodni lehetek terhes?
#menstruáció késés #Alhasi szurkalas
2020. dec. 13. 22:19
1/5 anonim válasza:
Ennyi idő alatt még nem észlelhető.
Várd meg a következő ciklust.
Lazíts, nem szabad görcsölni, mert pszichésen
is megtévesztheted önmagad.
Mindennek eljön az ideje.
2/5 anonim válasza:
Nem attól leszel terhes v nem terhes, mert tesztet csinálsz. Mi éveket vártunk az első babára, tudom, milyen ez, de azért a logikád ne veszítsd el. 😊
3/5 anonim válasza:
Ha napi 10 kérdést írsz ki erről, akkor se fogunk tudni egyértelmű igen/nem választ adni.
Értem én a pszichológiáját a tesztelés halogatásának (én is inkább ilyen típus vagyok, mint a 2 héten keresztül naponta háromszor tesztelő fajta), de próbáld meg belátni, hogy már baromira nem racionális amit csinálsz. Tesztelj holnap.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom! Pozitiv lett
2020. dec. 14. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!