Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért itt kérdezik meg, hogy...

Miért itt kérdezik meg, hogy terhesek e, egy gyors tesztelés helyett?

Figyelt kérdés

Most azokra a kérdésekre gondolok,hogy: szerintetek terhes vagyok?

Mit szeretnének ilyenkor? Távdiagnózist?

Nem sokkal biztosabb,ha tesztet csinál az ember lánya?

2010. aug. 29. 07:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Mert sokan olyan régóta szeretnének már babát, hogy félnek a csalódástól. Félnek, hogy csak 1 csík lesz a tetszen.

Ez ilyen biztatás feléjük, hogy el ne bízzák magukat mielőtt tesztelnének. Mert nincs annál szörnyűbb, ha már x hónapja, vagy x éve sorozatosan csalódások érik:(

2010. aug. 29. 07:53
 2/5 anonim ***** válasza:

mert évekig tesztelnek hátha pozitív ahelyett hogy megvárnák megjön e a mensi vagy nem és tulzotan figyelik a tüneteket, minden haspuffadáskor már terhesnek hiszik magukat. Amikor meg tényleg azok itt kérdeznek mindefélét és már nem mernek tesztelni...

Mielőtt valaki leszolna én is voltam várakozó a babára szerencsére nem hosszu ideig de tesztet akkor csináltam csak ha nem jött meg.

2010. aug. 29. 07:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Bátorítást várnak, erőt merítenek, hogy merjenek tesztelni. Sokan nagyon nehezen esnek teherbe és a teszt fájdalmas ha negatív és én ezt megértem!
2010. aug. 29. 08:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem. Mi is már jóval több mint egy éve próbálkozunk, és a tesztelés...nos először nyakra főre, ma már csak nemvárt napján, ha nem jön meg azonnal. És szoktam itt kérdezni, de nem kérdezek butaságot, vagy olyant amire úgyis tudom a választ. Úgyis van esély, amíg meg nem jön, mindenki ezt a választ kapja. Én megcsinálom a tesztet, ha negatív tudomásul veszem, és új hónapot nyitok magamban meg a cikluson. Fölösleges itt a hiszti, meg lecseszni mást, aki nem asszisztál a hisztimhez....
2010. aug. 29. 09:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy jó kérdés! Én sem értem igazából. Azt még megértem, hogy van aki már régóta próbálkozik, és nagyon szeretne,és már túl van sok negatív teszten, és már nem szeretne csalódni. Aztán mindenféle tünteket észrevesz magán, és szeretné a terhességnek betudni, és ehhez várja az asszisztálást, hogy reménykedhessen. Szerintem erre megy ki a sok bugyuta kérdés. Elnézést kérek attól, akit evvel a jelzővel megbántottam, de én így gondolom. Naponta legalább 10-15 ilyesmi kérdés van, és van közte amelyik igencsak bugyuta. És tényleg nem tudunk rá mit írni, mert nem tudjuk 100%-ra megmondani, hogy nála mit jelent az, ha pl. feszül a melle. Mert lehet, hogy a Kis Mariskának ez a terhesség jele volt, de a Nagy Juliskának meg pont nem. És még azt nem értem, hogy mért jobb az, hogy itt bebeszéltetik maguknak, hogy biztos terhesek, ahelyett, hogy tesztelnének, mert lehet, hogy negatív lenne, és csalódás, de az a teszt akkor is negatív lesz,(márha tényleg nem terhes) ha itt előtte felbátorította magát, és nagy reménykedésbe kezdett, csak még rosszabbul fog esni, mintha nem is tett volna fel kérdést. Úgyhogy éppen ezért én nem szeretem a felesleges reménykeltést.
2010. aug. 29. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!