Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik a legmegbízhatóbb...

Melyik a legmegbízhatóbb terhességi teszt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintetek melyik a legjobb teszt? Igazából már 9 napja késik, csütörtökön és ma is teszteltem Gabriellel (korábban is ezt használtam, sose volt gond vele) és negatív. Arra jutottam, hétfőn vennék egyet, másfajtát és megnézném, aztán felhívnám az orvost. Sosem késett még ennyit. Fájdogál a hasam és hányingerem van, nem kívánok enni. Nem tudom már mi lehet, hétfőt adtuk magunknak, utána tényleg orvos. De mindenképp akarok egyet tesztelni, mert mostanában sok rosszat olvastam a Gabrielről.

Köszönöm, ha tudtok jó/jobb tesztet ajánlani!

2021. aug. 7. 14:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

Nem vagyunk gepek, barmitol keshet. Ket negativ teszted is van, ez nem terhesseg lesz. Nekem mar kesett 2 hetet is, stressztol, illetve amikor koronas voltam, abban a honapban meg se jott.

Amikor 2 hetet kesett, akkor peldaul minden egyes nap fajt a mellem es a hasam, tipik mindjart megjon erzesem volt vegig.

2021. aug. 7. 15:07
 12/18 anonim ***** válasza:
70%

Predictor early-t tudom ajánlani, de 9 nap késésnél már akármelyik noname teszt kimutatná a terhességet. Itt más lesz a dologban.

A legbiztosabb amúgy, ha teszt helyett elmész HCG-t nézetni, kérdés, hogy van-e a közelben magánlabor, ahol tudnak vért venni.

2021. aug. 7. 15:14
 13/18 A kérdező kommentje:

Én is másra gyanakszom.. 😔

Háromszor már voltam terhes, így van némi rutinom.

Szóval, csak hinni akarok, de érzem, hogy más lehet...

2021. aug. 7. 15:26
 14/18 A kérdező kommentje:
Azért sggódom igazából, mert utolsó terhességem méhenkívüli lett és a 6. héten. Sajnos már olyan súlyos állapotban voltam, hogy majdnem meghaltam. Úgyhogy mindenképp hívom hétfőn az orvost. A teszttől függetlenül!
2021. aug. 7. 15:43
 15/18 A kérdező kommentje:

Gyorsan elfeljtődhet a kérdésem. Megérkezett a havim. :D

Köszönöm mindenkinek a válaszokat. ♥️

2021. aug. 7. 16:31
 16/18 anonim ***** válasza:
A Gabriel nekem már késés napján szépen mutatta a terhességet (14.dpo). Egyáltalán nem vacak teszt, szerintem csak szimplán más a baj, nem vagy terhes.
2021. aug. 7. 18:00
 17/18 anonim ***** válasza:
9 nap után MINDEN teszt megmutatja.
2021. aug. 8. 12:26
 18/18 A kérdező kommentje:

Olvassátok vissza, NEM vagyok terhes! :)

Utolsó : tudom, hogy megmutatja, ezért se értettem...gabriel nekem mimdig bevált, háromszor is bőven 9 nap előtt mutatta a pozitívat! :)

Köszönöm mindenki válaszát!

2021. aug. 8. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!