Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babat tervezunk a ferjemmel,ho...

Babat tervezunk a ferjemmel,holnapra nem varom a menstruaciot.vajon terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Napok óta álmos vagyok,ket napja pedig a hasam fel van puffadva.a reggeli hőm 37,5 volt.Olyan mindjárt megjon erzesem van.Arra lennék kivancsi,hogy ennek alapján lehetek-e terhes...valakinek volt igy es baba lett belole?koszonom a valaszokat.
2021. aug. 5. 12:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ebből bármi lehet, sima pms tünetek. Nekem például első gyereknél ugyanolyan tüneteim voltak, mintha meg akarna jönni, de másodiknál semmi jele nem volt.
2021. aug. 5. 12:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, ennek a kérdésnek is mi értelme?!

Kb 20 ilyen kérdés van hetente. Mindenhova le van írva, a terhesség első jele a mensi kimaradása...

Ami elötte van, az semmi. Pms...

Nem vagyunk jósok. Vagy terhes vagy, vagy nem. Nem látunk beléd...

2021. aug. 5. 12:19
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem miért nem bírsz ki 1 napot még. Holnap úgyis kiderül
2021. aug. 5. 12:19
 4/14 A kérdező kommentje:
Márciusban missed abom volt,gondoltam itt talan kapok valami pozitiv valaszt hatha remenykedhetek...tevedtem..mindenesetre koszonom a valaszokat
2021. aug. 5. 12:21
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem egyszerűbb és biztosabb venni egy tesztet és lepisilni, mint itt a gyakorin megszavaztatni, hogy terhes vagy e vagy sem🤷‍♀️ Amit leírtál, az sima pms tünet, ami menstruáció előtt jelentkezik. Attól, hogy valaki terhes volt pms tünetekkel, te nem leszel előrébb.
2021. aug. 5. 12:25
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
A missed ab sem kifogás arra,amit csináltok.
2021. aug. 5. 12:25
 7/14 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is volt missedem, utána mi is reménykedtünk, vártunk...

Mégsem figyelgettem testem minden egyes rezgését, és kattogtam ezen. Jött, amikor jönnie kellett.

2021. aug. 5. 12:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok. Nekem 2 vetélésem volt, az egyik 11 hetesen ment el. Értem a türelmetlenséged okát, azt viszont nem, hogy akkor miért nem a patikába vezet az első utad egy tesztért. Miért jobb hitegetni magad, hogy másnak terhességet jelzett a puffadás, akkor hátha én is terhes vagyok...csak magaddal cseszel ki.
2021. aug. 5. 12:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy volt egy missed ab, attól nem kéne hogy elmenjen az eszed.

1-2 nap múlva kiderül, jósolgatni felesleges.

2021. aug. 5. 12:29
 10/14 anonim ***** válasza:
58%
1 nappal előtte ha baba van a teszt mutatja, nem itt kérdezgetni
2021. aug. 5. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!