Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a reggeli LH pozitív mikor...

Ha a reggeli LH pozitív mikor kell próbálkozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Néhány napja lh tesztelek, de délután szoktam, ma reggel furcsa folyásom volt, olyan “ragasztó” szerű, másra nem tudom hasonlítani, ezért teszteltem, nem első vizeletből. Csatolom a képet, szerintetek is pozitív? Ha igen, mikor legyünk együtt, hogy nagyobb legyen az esély? Voltunk együtt 1.én este, az még esélyes lehet ha nem tudunk csak leghamarabb holnap? (Munka miatt)

[link]

2021. aug. 4. 07:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Ma
2021. aug. 4. 07:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Ma és holnap.
2021. aug. 4. 07:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Akár a korábbi is sikeres lehet talán de lehet az még korai az ovuhoz képest. jó lenne ma is együtt lenni de látom sajnos nem tudtok. Pozitív lh teszt után 12-36 óra a peteérés. Csinálj tesztet ma délután és holnap is. Az első negatív nap van általában a peteérés. Ez a ragasztós folyás nekem is szokott lenni. Van akinek előtte van akinek utána van akinek közben van szóval az nem mérvadó 1 2 nap szempontjából.
2021. aug. 4. 07:59
 4/6 A kérdező kommentje:

[link]

Az alsó a délutáni tesztem, sikerült együtt is lenni, megoldottuk. A holnapinak negatívnak kell már lenni, remélem lesz lehetőségünk újra együtt lenni

2021. aug. 4. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
milyen erősségű tesztet használsz?
2021. aug. 4. 21:51
 6/6 A kérdező kommentje:
25-ös erősségű.
2021. aug. 4. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!