Lombikos vagyok.4 napja kaptam vissza 2 bogyót.(5 naposakat). Reggeli teszt halvány pozitív,11 napja adtam be az Ovitrellet-t. Ez még a tüszőrepesztő hatása lehet?
Hat a 4 nap az nagyon keves ugyhogy lehet ez meg a tuszorepeszto. Hany egyseget adtal? 10 napot mondanak hogy kiurul a ket egyseg de ez azert mindenkinel mas. Kb 4 nap a beagyazodas es a hcg onnantol a 3 nap mutathato ki vizeletbol. De ez mindig a legjobb eset.
Szinten lombikos
Nem lesz teszt,vérvételre kell menni a leszívás utàni 14.napon,azaz a beültetés utáni 9.napon.
Csak magamon tesztelem az ovitrelle kiürülési idejét,ezért is kérdeztem,hàtha valaki meg tudja osztani a tapasztalait.
Nem élem bele magamat,csak érdekel ez a téma.
Kedves 2.!
2 egységet adtam be.
2 naponta csinálok tesztet,mert érdekel,hogy a szervezetem miként reagál,annyi mindent olvasni.
Egyèbként a transzfer napján,amikor megmutatták az embriókat,akkor rákérdeztem a biologusnál a beágyazódás időpontjára.
Válasz: 12-24 óra,ez engem is megdöbbentett,de nem vagyok szakértő.
Szerintem nem az ovitrelle!
Szurkolok!
(Szintén lombikoztam)
Köszönöm kedves 5.!
Meglátjuk jövő pènteken,addig is várom a sorstársak tapasztalatait.:)
Remelem tenyleg ilyen gyors a beagyazodas. Nekem hetfon lesz FET em ciklus 25 napjan. Es penteken kene nem megjonnie ☺️
En azt olvastam kb 3 nap igy a beagyazodas de remelem nem jol tudom. Ketto 5 naposat kapok vissza. 2es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!