Lombikos vagyok.4 napja kaptam vissza 2 bogyót.(5 naposakat). Reggeli teszt halvány pozitív,11 napja adtam be az Ovitrellet-t. Ez még a tüszőrepesztő hatása lehet?
Én nem pontoztalak le.
Egyébkènt a kérdèsedre vàlaszolva pontosan elmondjàk,hogy mikor mit kell csinálni lombik után,de mi nők ilyenek vagyunk,szeretünk mindent előbb tudni,megtapasztalni.
Másrészt pedig jól esik örülni mások sikerènek főleg, ha hasonló tünetek mellett sikerül teherbe esni.
Köszönöm kedves 12-es!:)
Én is mindenkinek tudok örülni,aki körülöttem kismama lett.
A 2 egység 2 Ovitrelle tollat -azaz 2x250 egységet- jelent?
Ha igen, akkor azért még lehet, hogy azt mutatja. Az egy Ovitrelle-re mondják, hogy kb. 10 nap a kiürülési ideje, bár nekem mindig rövidebb idő alatt ürült ki.
Saját tapasztalatom, hogy 5 naposakkal ET+5. napon már mutatta a teszt, amikor sikerült, szóval az sem lehetetlen, hogy ilyen korán babát jelentsen... Drukkolok!
Ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor ne tesztelj mostantól naponta, mert nem releváns. Nekem sem erősödött napról napra, ami miatt fel is adtam, hogy biztos csak kémiai; pedig ikrel voltak, 2x is. (12 lombik van mögöttem)
Igen,2 patront szúrtam.:)
Köszönöm az őszintesègedet.
Igazad van,nem kell itt sűrűn tesztelni,csak tényleg kíváncsi voltam mások véleményére,hogy ki mit tapasztalt az eddigi lombik eljárások során.
Bármi megtörténhet és annak az ellenkezője is.:)
Gratulálok kedves utolsó!:)
Nekem ET+9.napon már lesz vérvétel,szóval 4 nap múlva okosabb leszek.
Érdekes,hogy ekkora HCG szintet nem érzékel a teszt,de ahány szevezet,annyiféle tünet.:)
Nem vagyunk egyformák.
ET+9.napon 20-as Hcg,a 13. napon 50-es Hcg.A doki mondta,hogy engedjem el ezt a történetet nem sikerült.
Egyèbként a tesztek a kérdésem óta pozitívak,de sajnos nem örülhetek neki.:-(
Pénteken lesz még egy utolsó vérvétel,ha nem megy 100 fölé a hcg,akkor vége az első lombiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!