Elköttetés-meddősség?
Két hét múlva megyek a nőgyógyászomhoz és szeretném magam elköttetni mert nem akarok több gyereket és egyszerűen annyira termékeny vagyok hogy hihetetlen. Spirál melett is lettem már terhes,megszakítással is.
Nem akarok többet terhes lenni. Tud valaki valami infót erről?
9es! Igen oda adnám hidd el ha ezzel tudnék segíteni! Nem vagyok ebben jártas nem tudom hogy ilyen működik vagy létezik-e de istenemre mondom oda adnám.
Köszönöm a válaszokat.
További szép napot mindenkinek.
És? Belehalok? Nem! Faj? Lehet de az eredménye szebb lenne. A sok szülés is fájt mégis élek. De legalább adok valakinek egy “életet” stb stb. stb...
Vért is adok rendszeresen,sőt az egész család.
De igazad van majd a nőgyógyász felvilágosít.
Köszönöm mégegyszer.
40 év felett, 3 gyermek, vagy 3 császár után kötnek. Igen fél év minimum az átfutás ha terhesen adod be a kérvényt, ha nőgyógyászati műtéttel egybekötve végzik akkor így ingyenes.
Ha ezek a feltételek nélkül kötettnéd el magad, "egészségügyileg indokolatlanul" akkor az pénzbe kerül.
Nekem 3 császárom volt, nem kértem, de a doki nagyon elakart kötni. Mindenáron ezt hajtogatta. Kontrollon szintén, hogy bármikot elkötetthetem magam, de így most 1 év az átfutás.
15!
Nem így van. Vagy vérrokonnak, vagy ismeretlennek. Anonim donor a második. Kb senki nem vállalja, mert nem kellemes.
Kérdező, jobban jársz, ha kimész Szlovákiába elköttetni magad. Itthon nagyon durva feltételei vannak, és sokáig húzzák a dolgot, mire hajlandóak megcsinálni.
Szlovákiába kimész, nem kötözködnek, hamar adnak időpontot, és sokkal jobban bánnak veled, mint Mo-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!