Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 20-án jött meg akkor...

Ha 20-án jött meg akkor mostanában lesz ovulációm?

Figyelt kérdés
Ez az első hónap, hogy figyeljük mikor kell együtt lenni. Van már egy 4 éves gyermekünk aki hamar sikerült viszont már 1 éve próbálkozunk de semmi. Jobb oldali petefészkemnél érzek szurkálást ma. 28-30 naposak a ciklusaim.
2021. aug. 1. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:

🤷‍♀️

Nekem 28-29 napos ciklusnál a 16-17. napon volt.

2021. aug. 1. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

itt átlag 29 nappal számoltam neked :) +-2 nap lehet. az ovuláció a következő mensitől visszaszámolt 12-16. napra esik így jön ki az átlag 14 nap.

2021. aug. 1. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem 21 en jott meg es most volt 9-11 ciklusnap kozott. 26 napos ciklussal. Megerzem mindig. Alhasi szurka a jobb oldalon,picit kellemetlen de innen tudom hogy ovu van.
2021. aug. 2. 06:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha biztosra akarsz menni, hogy mikor van a peteérésed, akkor a hőmérőzést és az ovulációs tesztet javaslom, főleg 1 év után.
2021. aug. 2. 09:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Vagy mar volt, attol fugg
2021. aug. 4. 13:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem 21-dikén jött meg, ma volt pozi ovu tesztem, elméletileg holnap lesz az ovulációm kb.
2021. aug. 4. 20:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy volt ovulációd ez minden nőnél más. Lehet hogy a 28-30 napos ciklus 10-dik napján van ovulációd de az is lehet, hogy csak a 18-dik napon. Ha jobban szeretnéd ismerni a saját szervezeted én a termékenységtudat tanfolyamot ajánlom nekem nagy segítség volt.
2021. aug. 4. 21:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Tegnapelőtt nagyon erősen szúrt a jobb oldali petefészkem meg azóta el is múlt a magas libidóm. Jövőhónaptól hőmérőzök vagy veszek ovu tesztet.
2021. aug. 5. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!