Ki kezdett el mostanában Avivázni?
Én egyértelműen a tornának tudom be, mivel nekem sosincs peteérésem magától, csak stimulációval. A ciklusom is rendszertelen, polipom is volt tavaly, pajzsmirigyem is alulműködik, IR-es is vagyok, szóval lesz mit rendbehoznia még. És pár napja éreztem bal oldalt a szurkálást, csináltam ovutesztet, és vitathatatlanul pozitív lett.
Maga a betanulás 4 órás volt, mind a 18 gyakorlatot megtanultuk, először zene nélkül, majd a megadott zenére is megcsináltuk. Kaptunk tanácsokat az étkezésre, tornára, életmódra vonatkozóan. 15.000 Ft-ba kerül, úgy tudom, hogy egységesen ennyi minden hivatalos Aviva Módszer oktatónál. Este e-mailben megkaptuk a zenét hozzá, illetve további tippeket. Lehet járni gyakorló órákra is, ha bizonytalan vagy. Érdemes elmenni a tréningre, mert valamelyest személyre szabottan tanítják: más picit, ha babát akarsz, vagy van vmi betegséged, esetleg ízületi fájdalmad van stb. A torna amúgy -ha már megy biztosan- 30 percet vesz igénybe, és het 2x ajánlott elvégezni, és jellemzően 3-6 hónap alatt fejti ki a hatását. A hivatalos honlapon elérhető oktatók közül válassz mindenképp, és menj el egy ilyen 4 órás betanulásra. Nem érdemes máshogy nekiállni (pl. könyvből vagy ismerőstől tanulni), mert ha nem szabályosan végzed a gyakorlatokat, akkor jobb esetben nem lesz hatásos, rosszabb esetben még árthat is. Remélem tudtam segíteni, írj ha van még kérdésed.
Ugyan nem mostanában, 2 évvel ezelőtt kezdtük el a férjemmel a tornát, könyvből!
Kb egy hónapig csináltuk, mikor kiderült, hogy meg is lett az eredménye! Várandós lettem!
Mindezt elzáródott petevezetékkel!
Úgyhogy vmit tényleg tud ez a torna!
Kedves 5-ös!
Őszintén gratulálok Nektek! Előtte meddig próbálkoztatok? Mi már lassan 6 éve várunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!