Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A termékeny napomon óvszerrel...

A termékeny napomon óvszerrel szeretkeztünk, mekkora az esélye a terhességnek?

Figyelt kérdés

2021. júl. 29. 03:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Szurkolok,hogy ne legyen gond! Ugyan ebbe a cipőben járok en is.. :(
2021. júl. 31. 23:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

11: Miért lenne gond? Ha normálisan használtátok a gumit, akkor szinte elhanyagolható annak az esélye, hogy gond lesz.

Hogy élvezitek a szexet, ha ezen stresszeltek közben? Ha nagyon féltek, akkor egyébként használjatok az óvszer mellett megszakítást is.

2021. aug. 1. 04:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát épp ezaz,kedves #12 ,hogy nem nagyon élvezem én, mert folyton stresszelek,hogy mivan HA...
2021. aug. 1. 09:48
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Megszakítást, vagy spermicidet, vagy pesszáriumot, vagy akár ezekből is lehet többet együtt. Az nem jó, ha folyton stresszelsz rajta.
2021. aug. 1. 09:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Tudom sajnos..de remélem majd sikerül ezt le küzdenem,pedig a párommal ismerjük egymást kiskorunk óta,másba még ennyire sem tudnák bízni.. #14 nemtudom ,hogy lány e vagy,vagy fiu..de te nem szoktál stresszelni?vagy a párod?
2021. aug. 1. 12:49
 16/19 anonim ***** válasza:
#15, most nem, mert épp terhes vagyok :-) Meg amúgy nálunk már jó ideje nem lett volna gond, ha jön a baba amúgy se. De egyébként sajnos hajlamos vagyok mindenen stresszelni én is. Az a módszerem, hogy megteszem, ami emberileg megtehető, persze egy bizonyos határig. És utána azzal nyugtatom magam, hogy bármilyen probléma lesz, megoldjuk, lehet hogy nem lesz egyszerű, de nem is jön el attól a világvége.
2021. aug. 1. 13:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Gratulálok!:) #16

Hát egyébként igazad van,de én csak 17 vagyok,ő meg 18...

2021. aug. 1. 14:05
 18/19 anonim ***** válasza:

#17, nekem van olyan rokonom, aki 16 vagy 17 évesen lett anya. Nyilván nehéz volt neki, de képes volt így is egyenesbe jönni. Azóta felnőtt, már három gyerekük van, nem is olyan kicsik, normális életet él a család. Ritka az ilyen, de ebből látszik, hogy nem föltétlenül lesz katasztrófa a vége.

Másrészt pedig azzal, hogy folyton idegeskedsz, nem mész semmire. Ha jönni akar a baba, akkor az óvszer meg a többi eszköz megakadályozza, de az idegeskedés semmit nem használ. Dönthetsz úgy, hogy nem vállalod be a kockázatot (és én így is döntöttem volna, ha 18 alatt fölmerül a szex, csak nem voltam ilyen helyzetben). De folyton stresszelve szexelni szinte a legrosszabb lehetőség. Ha nem akartok róla lemondani, akkor inkább kombináljatok két módszert vagy esetleg hármat, nézzetek utána a dolgoknak, de utána engedd el a parát, hiszen más baj is történhet, az autó is elüthet az utcán, mégse érdemes 0-24-ben ezen aggódni.

Amúgy ha te nem csinálnád, mert aggódsz, de a párod erőlteti vagy zsarol érzelmileg (hogy neki milyen rossz lenne nélküle, meg nem bírja ki meg ilyenek), akkor őróla is megvan a véleményem. Ebben az esetben inkább a szakítást javasolnám.

2021. aug. 1. 15:06
 19/19 anonim ***** válasza:
#18, igazából ő nem zsarol engem érzelmileg meg semmi,épp az ellentétje,mert nagyon kedvesen kezelte a helyzetet most is szex előtt is,meg után is. Utána le zuhanyzik és rá gyujtunk egy cigire általában,és akkor is nyugtatgatott,hogy nem lesz semmi gond. Hisz óvszerrel szexeltünk,mielőtt el élvezett ki vette és be fejezte magának,szóval nem lehetne gond.. esküszöm azon gondolkodok,hogy fel keresnék egy szakembert,aki tudna nekem e szexuális túlgondoláson segíteni,mert így nem egészséges.
2021. aug. 2. 08:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!