Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Felvaltva pozitiv majd negativ...

Felvaltva pozitiv majd negativ a terhessegi teszt?

Figyelt kérdés

Par napja volt par pozitiv tesztem, de nem volt olyan eros mint a kontrollcsik. Volt mar vetelesem, ezert utana is csinaltam par tesztet. Egyik nap azt mutatja, hogy pozitiv, utana negativ, kovetkezo nap halvanyabb pozitiv, utana megint negativ, kovetkezo nap megint halvanyan pozitiv es most megint negativ.

Akartam kerni idopontot, de nem lehet, mert szabadsagon van a nogyogyasz 2hetig🙄

En arra gondolok hogy volt valami, ami eppen most szivodik fel de mar megfordult a fejemben a mehen kivuli terhesseg is, mert sokaknal azt jelentette az hogy nem erosodott a masodik vonal a teszten.

2021. júl. 28. 08:12
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Olyan erősnek nem kell sosem lennie, mint a kontrollcsík. Ugyanolyan márkájú tesztet kellene csinálnod ugyanabban a napszakban (lehetőleg reggeli elsőből) és 3 nap különbséggel. Azt lehet összehasonlítani, hisz függ attól is, mennyit iszol és milyen érzékeny a teszt. És másik nőgyógyászhoz is mehetsz, gondolom, ha van még választék - bár csak olyan másfél hét késésnél látnak leghamarabb bármit. Legpontosabb pedig a vérvétel, ha akarod látni, hogy nő-e a hcg, ezt is tudod doki nélkül intézni. Drukkolok.
2021. júl. 28. 08:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha délután csinálod a tesztet, lehet negatív akkor is, ha terhes vagy (korai terhességnél)
2021. júl. 28. 10:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem kémiai lett az ilyenből.

4 nap késéssel megjött.

De addig van remény, ameddig nem jön meg.!🤞

2021. júl. 31. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!