Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bíztató ez a teszt 17. DPO-n?

Bíztató ez a teszt 17. DPO-n?

Figyelt kérdés

Olcsó, 25-ös teszt nem első vizeletből. Nem gratuláltatni akarok magamnak, csak annyira hihetetlen. Ez az első ciklus, hogy pozitív tesztem van, évek óta nem védekezünk és orvosról orvosra jártam, mire normális segítséget kaptam. Láttam, hogy 17 DPO-n már elég erős tesztek szoktak lenni másoknál, akár a tesztcsík erősebb, mint a kontroll. Volt másnak is hasonló 17 DPO-n? Köszönöm!

[link]

2021. júl. 25. 19:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyébként már késik a menstruációd, akkor itt nincs kérdés. Egyértelmű pozitív
2021. júl. 25. 19:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, csütörtökre, vagy péntekre nem vártam. Köszönöm, bízom a legjobbakban.
2021. júl. 25. 19:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a teszt így tökéletes, gratulálok!
2021. júl. 25. 20:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy ❤️.
2021. júl. 25. 20:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ugyanígy vagyok/voltam én is. Én 1 hete teszteltem halványabbat, aztán 1 hétig kicsit erősebb volt, de 2 naponta teszteltem és egyforma maradt :

[link]

Majd ma 1 hét után kezdett el erősödni, már majdnem kontroll csík erősségű :) :

[link]

És itt csak 1 nap eltérés van.

Én is aggódtam ezen, de így már nem. Ismerőseim közül sokaknak 1-2 hét késésnél volt ilyen mint neked, és szültek!

Minden rendben lesz!

2021. júl. 25. 20:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm Utolsó! Gratulálok és minden jót kívánok nektek! 🙂 Én is annyira bizakodok, olyan mintha egy örökké valóság óta vártam volna erre. Egyszerűen hihetetlen még. Remélem sikerül 🙏.
2021. júl. 25. 20:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szívből gratulálok! Akkora boldogság ez mikor évek telnek el várva a csodát!
2021. júl. 25. 20:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

5 vagyok!

Teljesen együtt érzek! 3 évig vártunk, 2 kémiai ezidő alatt, orvos, sok kínlódás, majd "feladtam" elmentünk nyaralni, nem szedtem semmit és lám ... ;)

Szorítok nektek is! 😇

2021. júl. 25. 20:45
 9/11 A kérdező kommentje:
Ebben a ciklusban én is sokkal többet figyeltem másra. Költöztünk meg voltak egyéb kihívások. Szerintem a vitaminokat is össze-vissza szedtem. (Mondjuk amúgy sem tudom érnek-e valami..) Én is csináltam már mindent. Lefogytam 68 kilóról 56 kilóra, szedtem inozitoltól D vitaminon át mindent, ittam babaváró teát, kb csak a kutyasz**t nem próbáltam. De mostanra belefáradtam és csak az orvos által felírt gyógyszert szedtem meg ha eszembe jutott bekapkodtam a vitaminokat. Nem tudom mitől függ ki mennyit vár. De soha nem voltam boldogabb és remélem az öröm tartós lesz 🙂.
2021. júl. 25. 20:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez a teszt teljesen rendben van :) Minden jót nektek :)
2021. júl. 26. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!