Bíztató ez a teszt 17. DPO-n?
Olcsó, 25-ös teszt nem első vizeletből. Nem gratuláltatni akarok magamnak, csak annyira hihetetlen. Ez az első ciklus, hogy pozitív tesztem van, évek óta nem védekezünk és orvosról orvosra jártam, mire normális segítséget kaptam. Láttam, hogy 17 DPO-n már elég erős tesztek szoktak lenni másoknál, akár a tesztcsík erősebb, mint a kontroll. Volt másnak is hasonló 17 DPO-n? Köszönöm!
Szia! Ugyanígy vagyok/voltam én is. Én 1 hete teszteltem halványabbat, aztán 1 hétig kicsit erősebb volt, de 2 naponta teszteltem és egyforma maradt :
Majd ma 1 hét után kezdett el erősödni, már majdnem kontroll csík erősségű :) :
És itt csak 1 nap eltérés van.
Én is aggódtam ezen, de így már nem. Ismerőseim közül sokaknak 1-2 hét késésnél volt ilyen mint neked, és szültek!
Minden rendben lesz!
5 vagyok!
Teljesen együtt érzek! 3 évig vártunk, 2 kémiai ezidő alatt, orvos, sok kínlódás, majd "feladtam" elmentünk nyaralni, nem szedtem semmit és lám ... ;)
Szorítok nektek is! 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!