Kinek hányadik dpo-n mutatta ki a 10-es erősségű teszt a terhesség?
Figyelt kérdés
2021. júl. 27. 09:08
2/10 anonim válasza:
11. Dpon, nem első vizeletből egyértelműen pozitív volt a Facelle.
4/10 anonim válasza:
Én 11 dpo-n teszteltem először, akkor teljesen egyértelmű volt.
5/10 anonim válasza:
14. dpo (inszem volt), délutániból, a reggeli még negatív volt.
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
8. dpo-n teszteltem, pozitív lett, halványan de jól láthatóan, a reggeli második vizeletből.
- Igen, biztos az ovu időpontja.
- "A megtermékenyült petesejt, miközben 3-6 napig a méh felé, a beágyazódási hely irányába halad, folyamatosan osztódik."
Itt a lényeges infó, hogy nem feltétlenül tart 7 napig, míg egyáltalán odaér a méhbe, ahogy ezt sok helyen olvasni lehet.
- Az első vérvételtől kezdve azt lehet látni, hogy sokkal több hcg termelődött mint a dpo-knak, korának megfelelő legmagasabb szint. Szinte mint egy ikerterhességnél. Szerintem ezért is mutatta ki olyan korán a teszt.
9/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek😊
Köszönöm szépen hogy válaszoltatok! 🙂
2021. júl. 27. 12:47
10/10 anonim válasza:
9 predictor és facell is mutatta de kb nagyítós volt 10 dpo n már rendesen kivehető volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!