Inofolic és normoxil tapasztalatokat írnátok? Mellé más vitamint lehet/érdemes szedni?
Inofolicot szedtem, nem segített. Aztán 1 évra rá szedtem a fő hatóanyagát is, a myo-inozitolt fél évig (magában sokkal olcsóbb, csak mondom), az se segített semmit magában. Enyhe IRem volt pedig ami sokat javult az életmód miatt és sokat fogytam is. Ami segített, az a Metformin, és a Koenzim-Q10 (ez utóbbi a petesejt minőségén segít).
2.77-es TSH az olyan, hogy azon a szelén nem segít, én úgy gondolom. Mellesleg fura hogy a többi értéket (minimum FT3, FT4, Anti-TPO) nem nézi. De furcsa is, hogy nem kezdi el a dokid normálisan kezelni (vagy csak megvárja a ciklus eredményét...?)
Az is fura hogy terheléses cukor- és inzulinmérésre nem írt ki, mert az is beszédes, és helyette csak a méregdrága étrendkiegészítőt ajánlja...
Nekem ami 1 év után meghozta az áttörést, egy (magán) meddőségi endokrinológussal való konzultáció és kezelés megkezdése, szinte azonnal teherbe estem és azóta is minden oké. Érdemes ezen elgondolkodni, ha nagyon nem akar összejönni.
Normoxilt ÉS Inozitolt is szedsz? Mert majdnem ugyanaz a kettő!
Szerintem Normoxil és vitaminok elég kéne, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!