Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köze a két dolognak...

Van köze a két dolognak egymáshoz? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nem tudom mikor lehetett ez de most fedeztem fel hogy ilyen pehely szőrszálak lettek a nyakamon végig.. mint egy férfinek..

Télen volt egy missed ab műtéten mert nem fejlődött az embrió..

azóta már 4 hónap sikertelen próbálkozás van a hátam mögött!

nem tudom ennek van ehhez köze, és azt sem hogy előtte ilyen lett volna a nyakam.

De nagyon kétségbe estem!

Hormon probléma lehet?

De a dokim mindent rendben talált műtét után.. se progi hiány, se semmi elváltozás!

Másnak is volt ilyen a nyaka? Utalt valamilyen bajra? Kihez forduljak?

Csatolok képet..

2021. júl. 22. 16:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom, hogy így alakult neked!

Épp ezt szeretném elkerülni, szörnyű volt az a vetélés, pláne 11hetesen. Nem akarok még egy olyat, vagy rosszabbat átélni. Idegesít nagyon, hogy a doki letudott ezzel. Nem hajlandó hormon panel vizsgálatra beutalót adni.

De nem baj, holnap telefonálok időpont miatt. Hat igen nem olcsó, 18ezer egy vizsgálat. De mindenképp meg akarom magam vizsgáltatni mert szerintem valami nem oke. Kétszer volt missed ab óta pozitív tesztem és egy hetes késéssel mindig megjött. A dokim letudott annyival szedjem az inofolicot és majd sikerul, de ha nem májusban menjen vissza hozza..

2021. júl. 22. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!