Mit csinaljak most?

Figyelt kérdés

Parommal 8 eve vagyunk egyutt. Ez ido alatt megszakitassal “vedekeztunk” tudom nem szamit annak…….eddig viszont nem volt baj.

Tegnap tudtam meg hogy terhes lettem. Azt mondta valasszak vagy o vagy a baba. Ugy erzem bele halok hogy ilyen dontes ele allitott. Ennyi ev utan… en azt gondoltam lehet nemsoka egy kozos kis csaladunk de mint kiderult o nem is akar gyereket. Nem csak most nem, hanem soha.

Neki erre se ideje se kedve.

Nem tudom hogy elvetessem a babat es ugy kezdjek uj eletet valaki massal akivel lehet meg igazi csaladunk vagy tartsam meg es neveljem egyedul fel. Borzalmasan erzem magam es meg senkinek nem mertem mondani sem. Sem ismerosok sem baratok nem tudnak semmit.

2021. júl. 22. 09:54
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
46%
Te tudod, egyedül egy csecsemővel, rémálmaimban ne jöjjön elő ilyen helyzet...
2021. júl. 24. 17:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!