Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esetleg lehet gyerek ebből?

Esetleg lehet gyerek ebből?

Figyelt kérdés
Fiatalak vagyuk és kiprobáltuk a barátnőmmel a szexet. Kb 4-5 alkalom lehetett védekezéssel. Viszont a mostani alkalom után ami nagyon rövid ideig tartott tényleg csak pár huzás volt kotonnal és most meg már 6 napja késik és előző hónapban volt mensi viszont most késik. Ez az egy rövid alkalom volt előző mensi óta. Tényleg nagyon rövid volt, ki se lyukadt és el se élveztem. Van valamennyi esély a gyerekre?

2021. júl. 21. 00:35
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
Én óvszer használata mellett estem teherbe.. 10 éves :)
2021. júl. 21. 00:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Az durva. Nagyon remélem nekünk nem lesz ilyen.
2021. júl. 21. 00:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem teszteltek ahelyett, hogy itt jósoltatnál?
2021. júl. 21. 00:43
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Teszteljetek. Ha fiú lesz legyen a neve Zsozé, lány esetében Rozé.
2021. júl. 21. 02:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem de azért az nem árt ha egy tesztet elvégeztek legalább megnyugodtok
2021. júl. 21. 04:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Óvszerrel kicsi az esély terhességre, de benne van a pakliban. Jósolás helyett jobban jársz terhességi teszttel.
2021. júl. 21. 06:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Tiniknél azért nem olyan nagy csoda, hogy nem óramű pontosságú a ciklus, ne parázzatok. A leírt körülmények alapján (ha valóban minden úgy történt) pedig isteni csoda kellene a teherbeeséshez. Ha már eltelt az aktus óta 2 hét, akkor nyugodtan lőjetek el egy terhességi tesztet.
2021. júl. 21. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!