Lehet hülye kérdés Ovulácihoz közel vagyok A sperma nem folyik ki a hüvelyi váladékkal??? 🙄😁🤷♀️
Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 18:57
1/24 anonim 

válasza:

Épp azt akartam javasolni, amit az első...
2/24 A kérdező kommentje:
Csak azert kerdeztem mert olvastam, hogy aktus után a sperma es a hüvelyi váladék hasonlo tehat osze téveszthet a termékeny napokkal 😊 egyből a negatív kommentek jézusom..
2021. júl. 18. 19:03
3/24 anonim 

válasza:

De, kifolyik, akár ovulálsz, akár nem.
4/24 A kérdező kommentje:
Akkor miert van az hogy, ezt is olvastam, hogy a méhnyaknyák segíti a spermiumokat? Akkor nem befele kellene haladniuk? 🤔😅
2021. júl. 18. 19:08
5/24 anonim 

válasza:

Valamennyi halad befelé, igen, de a nagyrésze kifolyik.
6/24 anonim 

válasza:

Kedves kérdező! Az ovulációt megelőző nyák pont arra hivatott, hogy javítsa a hímívarsejtek életbenmaradási esélyeit a hüvelyben, és hogy könnyebben feljussanak a rendeltetési helyükre és egyikük egyesülhessen a kilökődött petesejttel. Nyilván kifolyik az ondó a hüvelyváladékkal (vagy anélkül). Mint tudjuk (?) az ondónak csak egy egészen elenyésző részét képezik maguk a hímivarsejtek (~0.5%), vagyis cirka 99.5% nyugodtan kifolyhat, és ki is fog folyni a hüvelyen keresztül.
7/24 anonim 

válasza:

Szerinted benned egy vákuum keletkezik, és a sperma átszippantódik a méhszájon, és utána az bezárul? Hát nem, a gravitáció miatt kifolyik, de addigra egy részük már ott úszkál a petevezetékben, és várják a kiszabaduló petét.
8/24 anonim 

válasza:

A természet bőkezű, ha szaporodásról van szó.
9/24 anonim 

válasza:

Szerintem arra gondolt, hogy kifolyik az ondó a hüvely váladékkal együtt, és mivel hasonlóak, nem tudja megkülönböztezni, hogy az a sperma, vagy az ovulációs folyás-e.
10/24 A kérdező kommentje:
Igen valami ijesmi csak nem jol fejeztem ki magam 😊
2021. júl. 18. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!