Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap kell megjonnie. De ma...

Holnap kell megjonnie. De ma csinaltam tesztet ránéztem negatív. Ra kb 1 órára raneztem es ilyen lett. Szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]
2021. júl. 17. 18:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Vagy várj egy pár napot, hogy egyáltalán megjön-e. Ez 10-es vagy 25-ös teszt amúgy?
2021. júl. 18. 17:43
 22/25 A kérdező kommentje:
10 es
2021. júl. 18. 19:52
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
A teszten írja, hogy csak a száradási időn belül (kb. 10-15 perc - teszttől függ) leolvasott eredmény érvényes, mert utána sajnos változhat bármilyen irányba, ha nagyon nem vagy biztos az eredményben érdemes digitális tesztet venni, kicsit drágább, de azt biztosan nem lehet félreolvasni. Nagyon sok dolog miatt késhet, akár a stressz miatt, akár mert épp egy kicsit megváltozott az életstílusod vagy az étkezési szokásaid. Ha kétszer teszteltél késés után negatívat, az valószínű negatív, de ha aggódsz, akár a dokidhoz is elmehetsz (én egy nap késéses pozitív teszt után két nappal mentem és akkor még nem látszott semmi az embrióból, de már meg tudta állapítani, hogy elkezdődött a terhesség (meg voltak a jelek, szabad hasűri folyadék stb.), csak kihangsúlyozta, hogy majd meglátjuk milyen kimenetele lesz). Nálunk azóta is rendben van minden. :)
2021. júl. 19. 10:46
 24/25 anonim ***** válasza:
Mi lett végül kérdező?
2021. aug. 21. 09:33
 25/25 A kérdező kommentje:
Megjott
2021. okt. 7. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!