Mennyire ártalmas a koffein a babatervezés fazisában?
Figyelt kérdés
Azt olvasom, hogy már kis dózisú koffein bevitel is csökkentheti a teherbeesést. Én napi 1-2 alkalommalmiszom 2in1 kávét vízzel. Csokit, kólát nem fogyasztok.Főzött kávét csak ritkán iszom, ha vendégségben vagy étteremben vagyunk
Ez a mennyiség is káros lehet?
2021. júl. 7. 12:22
11/23 anonim válasza:
Ez komoly kérdés?Az a 2in1 ben kávé kb.semmit nem ér.Mi is baba tervezésben vagyunk,de én napi három kávét meg iszok.Terhesen is lehet 1-2 rendes főzött kávét inni,nem ilyen kakaot.
12/23 anonim válasza:
#9 én 39 vagyok és mi is most vagyunk a 3.babán.
13/23 A kérdező kommentje:
9-es! Értem :)
41 éves vagyok. 40 évesen szültem a harmadik babámat, aki könnyen fogant és szép várandósságom és szülésem volt.
Reméljük, hogy most sem várat sokat magára a baba, de azért igyekszem mindent megtenni az ügy érdekében.
11-es igen komoly. Egy csésze 2in1 kávéban is meglepően sok a koffein, 20-50 mg, márkától függően.
2021. júl. 7. 14:57
14/23 anonim válasza:
En az utóbbi időben kevertem a sima kávét koffeinmentessel, de nagyrésze így is koffein volt. Napi 1-et iszom. Most múltam 40 éves és ma teszteltem pozitívat, lassan 1 év próbálkozás után. Remélem minden rendben, szerintem szépen lecsökkentem most a koffeint, de igazából még fel sem fogtam, hogy pozitív a tesztem. 2.baba lenne.
15/23 A kérdező kommentje:
Juj, kedves utolsó, szívből gratulálok!
Én hétvégén tesztelek, nagyon bizakodom :)
2021. júl. 7. 16:04
16/23 anonim válasza:
Köszönöm 😊 azért még túl kell lenni bizonyos mérföldköveken, mint szívhang, első trimeszter, genetikai.
17/23 anonim válasza:
14. voltam. Drukkolok Neked is a babához 🍀
18/23 A kérdező kommentje:
Pozitív lett a mai tesztem 🤗❤
2021. júl. 10. 06:04
20/23 anonim válasza:
Gratulálok! Koccintsunk erre egy kávéval? 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!