Mennyire ártalmas a koffein a babatervezés fazisában?
Azt olvasom, hogy már kis dózisú koffein bevitel is csökkentheti a teherbeesést. Én napi 1-2 alkalommalmiszom 2in1 kávét vízzel. Csokit, kólát nem fogyasztok.Főzött kávét csak ritkán iszom, ha vendégségben vagy étteremben vagyunk
Ez a mennyiség is káros lehet?
Ne a nőklapja magazinból tájékozódj.
Semmi bajod nem lesz a kávézástól, sőt ezúton ünnepélyesen engedélyt kapsz, hogy terhesen is igyad.
Viszont még el se kezdtétek rendesen a gyerekgyárat, de már most nem bírsz ellazulni. Élvezzétek az életet, szexeljetek, egyetek, igyatok ami jól esik, és egészséges.
10 éve napi 2 főzött kv-t iszok.
Van egy 2 éves fiam, aki a 2.hónapban fogant, illetve 27hetes terhes vagyok, 3.hónapban fogant.
Kapaszkodj meg, mind2 terhességem illetve a szoptatás alatt is ittam a 2 kv-t
Nem a nőklapján hanem a webbetegen olvastam azt histem, hogy mar 50 mg/nap felett is csökkenti az esélyt.....
Van már 3 gyermekem, úgyhogy nem vagyok azért kezdő a témában😊. Mivel már nem vagyok 20 éves, ezért szeretnék minden akadályt elgördíteni☝️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!