Ez a teszt értékelhető?
Figyelt kérdés
Megcsináltam de nem láttam rajta semmit,elmentem vásárolni,hazaértem és ilyen lett.
Csináljak ma egy másikat,vagy inkább pár nap múlva?
2021. júl. 5. 14:13
21/24 anonim válasza:
"Nem hinném, hogy szar az x-epil, csak terhesnek kell lenni hozzá és akkor az is egyértelműen kimutatja :D"
Ezen jót röhögtem :))
De gyakorlatilag ennyi a lényeg.
Nálunk az x-epil lett pozitív, mikor kellett, a legolcsóbb "meztelen" csík.
22/24 anonim válasza:
Nekem és a környezetemnek meglehetősen rossz tapasztalatunk van vele. (és terhes voltam, köszi :))
23/24 A kérdező kommentje:
Próbáltam X-Epilt,DM-es két darabosat,Benusat,Facelle-t. így is sok tesztet próbáltam és semmi,max ha a fény felé fordítom és meresztem a szemem😂
Mindegy szerintem milyen teszt mert ha ennyit késik ott már van annyi HCG hogy a teszt pozitív legyen.
Már el is engedtem,várom hogy megjöjjön.
2021. júl. 7. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!