Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a teszt értékelhető?

Ez a teszt értékelhető?

Figyelt kérdés

Megcsináltam de nem láttam rajta semmit,elmentem vásárolni,hazaértem és ilyen lett.

Csináljak ma egy másikat,vagy inkább pár nap múlva?

[link]

[link]

2021. júl. 5. 14:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

"Rögtön megy az elektronika a szemétbe."

Mert az tényleg sokkal jobb, hogy százszámra veszik az ilyen-olyan teszteket, és egy ciklus alatt ellőnek akár 10-15-öt is, ami mind ugyanúgy a szemétben végzi. Igen, az sokkal de sokkal környezetbarátabb megoldás mint egy darab digitális teszt.

2021. júl. 5. 20:28
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

#11: Nem értem mire gondolsz

Digitális tesztből ugyanannyi darab kell.

Ugyanaz a tesztcsík van benne, csak a szemed helyett egy érzékelő olvassa le, és kiírja neked kijelzőre a döntést.

Szóval a teszt sík ugyanúgy benne van, csak még van egy nagy műanyag ház, meg benne elektronika.

2021. júl. 5. 20:33
 13/24 anonim ***** válasza:
27%

Ismerem a teszt felépítését, de azért köszönöm az ismertetőt.

Azért gondolom, hogy kevesebb kell belőle, mivel nem kell a szemed meresztgetni a csíkokat vadászva. Egy egyértelmű eredményt látva nem fogja az ember naponta ötször ismételni.

2021. júl. 5. 20:38
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem jobb a digitális. Meg aki olyan, az azt is megismétli naponta 5x. Legfeljebb azért kevesebbszer, mert drága. Hány olyan van itt is, hogy "menstruáció előtt 6,5,4,3,2,1 nappal negatív, van még remény?" A digitálist is akkor érdemes megcsinálni, ha már késik legalább pár napja. Bár akkor meg a legolcsóbb tesztek is általában egyértelműen mutatják. Menszi előtt meg a digitális is valószínűleg negatív lenne, úgy hogy akár terhes vagy.
2021. júl. 5. 21:19
 15/24 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt pont így.. időn túl .

Végül megjött másnap .

2021. júl. 7. 00:43
 16/24 A kérdező kommentje:
Már a 4. Napja késik. Tegnap teszteltem (Xepil) de olyan halvány hogy szinte láthatatlan. Hétfőn megyek orvoshoz mert eddig mindig napra pontosan jött meg (24 napos a ciklusom).
2021. júl. 7. 08:17
 17/24 anonim ***** válasza:
Az xepil egy szar.. predictor, facelle, clearblue
2021. júl. 7. 08:35
 18/24 A kérdező kommentje:

Vettem ma a Benuban 10es érzékenységű tesztet ami ugyan olyan extra halvány mint az eddigiek. Ennyi késésnél már le kellene ugrania a második csiknak.

Csalódott vagyok,de legalább már jönne meg mert így csak idegesít.

2021. júl. 7. 08:55
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy szar az x-epil, csak terhesnek kell lenni hozzá és akkor az is egyértelműen kimutatja :D Amúgy annak is van 10-es érzékenységű verziója.

Teszteltem egyazon terhességnél x-epillel, predictorral, facellel, és clearblue-val is. Nekem speciel a predictor muzsikált a leggyengébben, mondjuk ettől még nem állítom, hogy szar. Utólag kiderült, hogy 1 héttel később volt az ovulációm mint gondoltam, így nem is volt csoda, hogy mindegyik olyan halvány volt az elején. A kémiai terhességnél viszont a facelle és a clearblue is gyönyörűen hozta a pozitívat 4 nap késés után is, nem csak ilyen épp hogy sejthetően, ami viszont hiú ábrándokat kelthet csóri felhasználóban.

2021. júl. 7. 09:40
 20/24 A kérdező kommentje:
Már meguntam a tesztelést,nem költők rá többet. Ha terhes lennék akkor ott lenne láthatóan az a második csík,biztos más miatt késik de majd hétfőn az orvos megmondja.
2021. júl. 7. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!