Mennyi az esélye annak hogy az előváladéktól valaki teherbe esik?
Figyelt kérdés
Nem azért teszem fel ezt a kérdést, mert nem vagyok elég informált, hanem azért, mert ezzel kapcsolatban elég megosztó véleményeket olvastam.
Olvastam olyat,hogy nem tartalmaz, de olyat is olvastam hogy tartalmazhat, de csak akkor ha az előző aktus után nem megy el a férfi vizeletet űríteni, így a spermiumok nem tudnak kimosódni.
Na de most akkor hogy is van ez?:)
2021. júl. 5. 14:09
1/12 anonim válasza:
Vagy igen, vagy nem, a megszakítás nem védekezés. Ha nem akarsz gyereket, akkor használjatok valamilyen fogamzásgátló eszközt.
2/12 anonim válasza:
Nem egy terhesség lett már ilyen felelőtlen együttlétből. Az elsőváladékban van spermium, nem is kevés. Tessék rendesen védekezni, ha nem akartok gyereket.
3/12 A kérdező kommentje:
Én tisztában vagyok vele hogy nem megbízható módszer:) Csak érdekel hogy hogy is van ez, nem oktatást kértem a felelős védekezésről.
2021. júl. 5. 14:32
6/12 anonim válasza:
30 éves vagyok, 10 éve stabil párkapcsolatban, 15 éve elek aktív szexuális életet.
Kihuzos módszer ment mindig is, meg nincs gyerekem.
Szóval tapasztalataim alapján kb 800/0 az esélye, de simán lehet hogy steril vagyok, neked meg 1/1.
7/12 anonim válasza:
6-os ott van a MÉG nincsen gyerekem.
8/12 anonim válasza:
Nyilván le leszek pontozva, mert az ördögtől való dolgot fogok most leírni :D Nem tudom statisztikailag mennyi, szerintem nem túl sok esélye van a valóságban, hogy előváladéktól létrejöjjön a fogantatás. 8 év megszakítás mellett egyszer sem estem teherbe, ellenben ahogy nem volt megszakítás sem (magyarul eldöntöttük, hogy jöhet a gyerek), azonnal terhes lettem, tehát nem meddőség miatt nem csúszott be korábban baba.
10/12 anonim válasza:
nem hiszem hogy erről van statisztika. annyit tudunk, hogy nem biztonságos védekezési módszer a kihúzás, pont amiatt, mert van valamekkora esélye az előváladéktól teherbe esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!