Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek újra?

Mikor teszteljek újra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Általában 25 naposak a ciklusaim, de 28 napnál sosem volt hosszabb, az is nagyon ritka.

Június 3-án jött meg utoljára, egész hónapban védekeztünk kivéve 06.27-én. Csak a covid oltás miatt védekeztünk egyébként (és 27-én már nem is volt kedvünk hozzá:D) , 1 éve nem jön össze a baba, nagyon szeretnénk.

Van két negatív tesztem, tegnap délutáni ill. ma reggeli. De ha 27-én fogant, gondolom, még nem mutatná ki. Feszül a hasam napok óta, de semmi nem utal egyébként arra, hogy megjönne. A hét elején kb 2napig kicsit sűrűbb, fehér folyásom volt, semmi egyéb. Szerintetek mikor érdemes újra tesztelnem? Minden nap, vagy majd 1 hét múlva? Ha pedig negatívak maradnak a tesztek, mikor érdemes elmenni orvoshoz?

2021. júl. 3. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Ilyen hosszúságú ciklusokkal kizárt, hogy 27-én teherbe essél. 24. napi peteérés 25-28 napos ciklusnál szerintem lehetetlen.
2021. júl. 3. 16:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Én sem gondolom, hogy olyan nagy esély van rá, de nekem soha nem csúszott el a mensim ennyire.
2021. júl. 3. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Értem. Akkor az a biztos ha 27. utáni 12-14. napon tesztelsz, előtte nem érdemes.

Drukkolok! Hátha!

2021. júl. 3. 17:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Pfeizer sokaknál okoz zavart a ciklusban. Milyen oltást kaptál?
2021. júl. 3. 17:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Sinopharm. Június 14-én kaptam a 2.oltást. Az első oltás után nem volt semmi zavar a ciklusban.
2021. júl. 3. 17:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor a Pfeizert kizárhatjuk :D

Amúgy szerintem bármilyen oltás bezavarhat picit. Nekem az elmúlt 20 évben kb 2x késett 1 hetet a menstruációm, úgy hogy nem voltam terhes. Néha van ilyen. Ha 27.-én volt az egyetlen vagy első védekezés nélküli aktus a ciklusban, akkor nagyon korai volt a tesztelés. Onnantól minimum 2 hetet nyugodtan lehet várni az első teszttel. Ha nem vagy terhes, és több mint egy ciklusod maradna ki, akkor menj orvoshoz mindenképp.

2021. júl. 3. 17:35
 7/8 A kérdező kommentje:
20 éve menstruálok, nekem ilyen még sosem volt. Persze lehet,hogy az oltás kavar be. Majd megírom, mi lett a vége a dolognak. Köszi az eddigi válaszokat.
2021. júl. 3. 18:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Update:32.napra megjött a menstruációm.
2021. júl. 14. 18:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!