Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mellfájdalom minden esetben...

Mellfájdalom minden esetben jót jelent? Hiánya rosszat?

Figyelt kérdés

Volt egy spontán korai vetélésem idén. Akkor a mensi kimaradása után indult be a vetélés 2 héttel tehát kicsi volt még a baba, kb.4 hetes. Csak petezsák volt még.

Miután nem jött meg, naponta fájt a cicim. Egyszercsak elmúlt a fájdalom és el is ment a baba...

Jelenleg ismét terhes vagyok, most a mellfájdalom a nem várt mensi előtt volt...nem jött meg, teszt + lett...de nem igazán van mellfájdalmam...néha, nagyon ritkán mintha fájdogálna de inkább nem...

Nem látom nagyobbnak, a bimbóudvar sem sötétedett el...

Nyilván félek ez mit jelent...előzőből indulok ki ott hatarozottan fájtak, de egyik napról a másikra elmúlt és el is ment a baba...

2021. júl. 3. 06:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi összefüggés.
2021. júl. 3. 07:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmi összefüggés nincs!

Két terhességem volt, egyiknél érzékenyek voltak a melleim, másiknál semmi!

2021. júl. 3. 07:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ebből lehetne megítélni, nem kellene ultrahangra se járni.

Erre nem lehet adni.

2021. júl. 3. 07:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmit se jelent. Első babánál kb 5 napig fájt a mellem, aztán csak úgy elmúlt. Második babánál egy percig se fájt
2021. júl. 3. 07:35
 5/11 anonim ***** válasza:
70%

Nekem is akkor múlt el a mellfájdalom amikor megállt a fejlődésben a terhességem.

Ettől függetlenül szerintem ebből nem lehet következtetni.

2021. júl. 3. 08:04
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
A fiamnál nem fájt a mellem, januárban azért csináltam tesztet, mert annyira fájt mint soha, missed lett nem lett szívhang.
2021. júl. 3. 08:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem, 5 hetesen fájtak a mellei, úgy egy hétig aztán teljesen elmúlt.

Az orvos 8 hetesen élő terhességet állapított meg.

Se a bimbóm, se a bimbóudvar nem változott és méretbeli különbséget se vettem észre a melleimen, mégis minden rendben.

2021. júl. 3. 09:43
 8/11 anonim ***** válasza:
47%

Az, hogy egyik napról a másikra hirtelen elmúlik lehet a vetélés jele (is), mint ahogy nálad is ezt jelezte előzőleg. (Lehet lepontozni mint a másik hasonló választ, de akkor is ez az igazság.) Mikor 10 hetesen hirtelen elmúlt, én is megijedtem, de szerencsére nem jelentett rosszat. (Eggyel korábbi ciklusomból nekem is volt egy korai spontán vetélésem.) Később még vissza is tért a mellfájdalom. Vannak szép számmal olyanok is, akiknek meg egyáltalán nem fáj. Gondolom olyan is lehet ez, mint a hányás, hányinger. Van akinek van, van akinek nincs.

Ez miatt próbálj meg nem aggódni. Magamból kiindulva nem fog menni :/ Én az első UH előtt elugrottam hcg vérvételre (2x is, 48 óra eltéréssel). Láttam, hogy szépen duplázódik, így az valamelyest megnyugtatott az első ultrahangig.

2021. júl. 3. 09:49
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat én mindenkinek nyomtam a zöldet! 😊

Egyik válasz sem volt bántó számomra!

2021. júl. 3. 10:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Te lehet, nem is rólad feltételeztem, de vannak itt páran, akiknek csak az a válasz hasznos, ami csupa "rózsaszín", csudijó dolgot tartalmaz, akkor is, ha nem az az igazság :)
2021. júl. 3. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!