Most vagyok ovu után 9 nappal, mensi és ovu között mindig fájnak a melleim, mensi előtt enyhül. Most is így van, lehetek még attól terhes?
Sziasztok!
Fent leírtam a lényeget.
Rajta vagyunk a baba projekten hónapok óta.
Most valamiért azt éreztem, hogy biztosan sikerült. Kicsit "késve" kezdett el fájdogálni-feszülni a mellem, ezt is jó jelnek vettem, de most meg kezd enyhülni ez a tünet. Akkor így már biztos nem vagyok terhes? Ennek a mellfájdalimnak fent kellene maradni, nem?
Hát, bárcsak tudnám ezt tartani. Kb ha a fülem viszket,( na jó...neeem)
Már nézem a google-ban, h ez lehet-e terhes tünet 😅🤣
Ó, én holnap azat 04.16.-án akarok tesztelni, mert vasárnap van a nemvárt...van tesztem ami elvileg korábban kimutathatja (10es erőségű)
Nagyon nagyon izgulok!!!
Szurkolok neked is, h összejöjjön 🙏
Naah, végülis nem teszteltem tegnap, mert becsúszott egy családi vacsora és nem akartam előtte "sokkos" állapotba kerülni.
Amúgy a fent leírt másnapra megváltozott, vissza keményedett a cicim és azóta is olyan.
Tegnap is meg ma is volt hányingerem. Nagyon izgi 🥰
Veled mizu? Teszteltél azóta??
Volt valami az bizti nagyon fájt a jobb oldalam, meg a hasam alig lehetett hozzáérni.
Száradás után mind 2 fajta teszten rózsaszín lett a teszt, de másnapin semmi mostmár tök fehér. Valószínűleg elkezdődött de nem tapadt meg.
Pozitív lett a teszt ❤❤❤❤❤
Akartam képet,csak nem tudom, hogy hogy kell képet beilleszteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!