Lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Egy hete késik a menszeszem, a melleim nagyon fájnak és duzzadtak, viszont 2 tesztem is negatív volt 3 és 1 napja. Napok óta csak pecsételő vérzés jelentkezik.2021. ápr. 27. 10:09
3/16 A kérdező kommentje:
Nem védekeztünk.
2021. ápr. 27. 10:38
4/16 anonim válasza:
Akkor lehetsz terhes, és a pecsétlődés jelezhet beágyazódást is.
A tesztekről nem írtál sokat, hány nappal az aktus után csináltad őket?
5/16 A kérdező kommentje:
Kb. 2 héttel utána.
2021. ápr. 27. 10:43
6/16 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy kb. 2 hét mert többször is voltunk együtt.
2021. ápr. 27. 10:44
7/16 anonim válasza:
Tesztelni semmiképp sem érdemes, ha nem telt el az aktus után legalább 14 nap. Szóval az eddigi negatívaid semmit sem jelentenek, ha utána többször is voltatok együtt védekezés nélkül.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2021. ápr. 27. 11:05
9/16 anonim válasza:
A progeszteron szinted rendben szokott lenni? Ha az én esetem lenne, én inkább sárgatest elégtelenségre gondolnék, de ismerek olyat, akinek volt egy hetes ilyen barnás vérezgetése a menstruációja idején, és ezért nem is gondolta, hogy terhes. (Igaz, ő így nem is csinált tesztet sem.) Most 16 hetes, szóval ilyen is van :)
10/16 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nincs rendben a progeszteron szintem, mert ez jelentkezett már máskor is és egyre erősebb. Ma is csináltam egy tesztet, ami negatív, szóval nem hiszem, hogy terhes vagyok.
2021. ápr. 27. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!