Ez pozitív vagy negatív teszt? Nem vagyok biztos magamban.
Sajnos, nem sikerült túl jól a kép. A helyzet az, hogy ez egy ovuteszt (Corax márka). Kíváncsiságból csináltam és ma a képen látható eredményt kaptam. A valóságban már sötétebb lett a második csík az 5. percre, mint ahogy az itt látszódik. Ha majd sikerül feltöltenem a gépre a második képet, mindenképpen megosztom veletek.
Csak szeretném megkérdezni a tapasztaltabbaktól, hogy ez már pozitívnak számít és várható a közeljövőben a peteérésem vagy sem. Amiatt fontos, mert leálltam a fogamzásgátlóról és kérdéses, hogy mennyire zavart be a "rendszerbe".
Nagyon szépen köszönöm!
És íme a kép:
[url= [link]
Kedves 17:45-ös!
És mikorra várható a babád? Nagyon örülök, hogy ilyen kedves történeteket is hallani... Manapság sok helyen csak azt hallani, hogy a "gyerek nyűg" és feldobja az ember napját, ha valaki így örül egy babának. Vagy kettőnek. :)
Gyönyörű a kislányod! Gratulálok hozzá! Kb. ilyen lesz majd a mi kislányunk is, hiszen a párom is göndör hajú, barna nagy szemű! :) Tényleg angyalka! :)
Nekem mostanság kéne megjönnie, amit nem nagyon szeretnék... :)
Sziasztok! Ez az én coraxom,megnéznétek?
Volt baba, de nem indult be a szíve. Azt mondta az orvos, hogy vár egy hetet, de közben "megjött". Nagyon kedves volt, mikor bementem hozzá, megvigasztalt, hogy ne aggódjak, mert valószínűleg eleve beteg lett volna és könnyebb, hogy így az elején derült ki a dolog, mintha később. Ajánlotta a cicka-teát, hogy iszogassam és nyugodtan próbálkozhatunk, fel a fejjel.
Neked pedig gratulálok! Mi nem adjuk fel, egyszer csak összejön! :) És van azóta valami új fejlemény? Én is nagyon várom a beszámolódat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!