Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitív vagy negatív...

Ez pozitív vagy negatív teszt? Nem vagyok biztos magamban.

Figyelt kérdés

Sajnos, nem sikerült túl jól a kép. A helyzet az, hogy ez egy ovuteszt (Corax márka). Kíváncsiságból csináltam és ma a képen látható eredményt kaptam. A valóságban már sötétebb lett a második csík az 5. percre, mint ahogy az itt látszódik. Ha majd sikerül feltöltenem a gépre a második képet, mindenképpen megosztom veletek.

Csak szeretném megkérdezni a tapasztaltabbaktól, hogy ez már pozitívnak számít és várható a közeljövőben a peteérésem vagy sem. Amiatt fontos, mert leálltam a fogamzásgátlóról és kérdéses, hogy mennyire zavart be a "rendszerbe".

Nagyon szépen köszönöm!

És íme a kép:

[url= [link]

2010. aug. 26. 16:23
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
A ciklusom szerint ez pont a peteérés előtti nap volt. Most ugyanis elcsúszott a ciklusom 30 naposra, előtte a gyógyszer miatt 28 napos volt. Tehát az a ciklusom 14. napja volt. A 13. napon határozottan negatív volt a teszt, ugyanis halványabb volt a látott teszt második csíkjánál is a tesztcsíkom.
2010. aug. 30. 09:14
 22/28 A kérdező kommentje:

Kedves 17:45-ös!

És mikorra várható a babád? Nagyon örülök, hogy ilyen kedves történeteket is hallani... Manapság sok helyen csak azt hallani, hogy a "gyerek nyűg" és feldobja az ember napját, ha valaki így örül egy babának. Vagy kettőnek. :)

2010. aug. 30. 09:17
 23/28 anonim ***** válasza:
17:45-ös vagyok!Jövőhéten szerdán megyek a nőgyógyászomhoz,és akkor már biztos lesz szívhang is. :)A terhességi kalkulátor szerint május 2-án születik majd,de tudjuk hogy ez csak egy hozzávetőleges adat.Ez azért vicces mert a kislányom április 21-én született,tehát szinte egyszerre lesz a szülinapjuk.Igen,sok embernek nyűg a gyereke,de akkor minek szült???Szerintem akkor kell szülni,amikor már úgy érzed,hogy minden vágyad a kicsi babóca,és akkor minden nehézségen átjutsz amit a gyereknevelés eléd tesz.Nekem az életem vágya a kislányom volt,és a szülés egy csoda.És hogy most ez megismétlődik,nagyon boldoggá tesz. ;) Na ugye igazam volt,ezek szerint nem lett erősebb csíkod.Nagyon-nagyon drukkolok neked,hamarosan kiderül,hogy lakik-e ott valaki. :) Írd majd meg légyszi!Gondolom nagyon nagy lesz az öröm,ha az derül ki hogy megfogant a baba.A kislányom,aki egy angyalka :) : [link]
2010. aug. 31. 04:02
 24/28 A kérdező kommentje:

Gyönyörű a kislányod! Gratulálok hozzá! Kb. ilyen lesz majd a mi kislányunk is, hiszen a párom is göndör hajú, barna nagy szemű! :) Tényleg angyalka! :)

Nekem mostanság kéne megjönnie, amit nem nagyon szeretnék... :)

2010. szept. 11. 22:00
 25/28 anonim ***** válasza:

[link]

Sziasztok! Ez az én coraxom,megnéznétek?

2010. szept. 14. 12:30
 26/28 A kérdező kommentje:
Ez szép egyértelmű pozitív. :) Hajrá! Remélem, két hét múlva a másik is pozitív lesz! :) Feltétlenül írj! Várjuk a fejleményeket!
2010. szept. 14. 21:13
 27/28 anonim ***** válasza:
17:45-ös vagyok!Voltam dokinál,volt dobogó szívecske,és minden rendben van. :) Ő május 9-re írta ki a szülést,szerintem kicsit túlkalkulálta.Veled mi van kedves kérdező?!Ugye nem jött meg???Időnként tudósíts ám....
2010. szept. 17. 16:25
 28/28 A kérdező kommentje:

Volt baba, de nem indult be a szíve. Azt mondta az orvos, hogy vár egy hetet, de közben "megjött". Nagyon kedves volt, mikor bementem hozzá, megvigasztalt, hogy ne aggódjak, mert valószínűleg eleve beteg lett volna és könnyebb, hogy így az elején derült ki a dolog, mintha később. Ajánlotta a cicka-teát, hogy iszogassam és nyugodtan próbálkozhatunk, fel a fejjel.

Neked pedig gratulálok! Mi nem adjuk fel, egyszer csak összejön! :) És van azóta valami új fejlemény? Én is nagyon várom a beszámolódat! :)

2010. szept. 29. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!