Ez pozitív vagy negatív teszt? Nem vagyok biztos magamban.
Figyelt kérdés
Sajnos, nem sikerült túl jól a kép. A helyzet az, hogy ez egy ovuteszt (Corax márka). Kíváncsiságból csináltam és ma a képen látható eredményt kaptam. A valóságban már sötétebb lett a második csík az 5. percre, mint ahogy az itt látszódik. Ha majd sikerül feltöltenem a gépre a második képet, mindenképpen megosztom veletek.
Csak szeretném megkérdezni a tapasztaltabbaktól, hogy ez már pozitívnak számít és várható a közeljövőben a peteérésem vagy sem. Amiatt fontos, mert leálltam a fogamzásgátlóról és kérdéses, hogy mennyire zavart be a "rendszerbe".
Ez nem igaz, hogy pozitív. A teszt tájékoztatójába is bele van írva, hogy a teszt (T) csíknak erősebbnek kell lennie (vagy ugyanolyan erősnek), mint a kontroll (C) csíknak. Ha van csík, de halványabb az egyértelműen negatív.
2010. aug. 26. 20:53
12/28 anonim válasza:
Ez még nem pozitív, tesztelj holnap is, és meglátod az már az lesz!
2010. aug. 26. 21:34
13/28 A kérdező kommentje:
Sajnos, nem adja vissza jól a kép. Mind a két csík egyformán halovány. Viszont a halványságuk megegyezik. De úgy látom, Nektek is elég kérdéses. Mindenesetre köszönöm a segítséget! Holnap, ha minden rendben lesz vagy még ma, ha sikerülni fog, akkor a kepfeltoltes.hu-ra feltöltök egy jobb minőségű képet. Mert ez ma nagyon nem akar szuperálni.
Külön köszönöm a válaszodat és jó egészséget kívánok Nektek! Gratulálok a két csíkhoz! :)
2010. aug. 26. 22:46
16/28 anonim válasza:
A 17:45-ös vagyok!Köszike a gratulációt,nagyon boldog vagyok hogy használtam az ovu tesztet,és megint babás lehetek.Újfent azt tudom mondani a kétkedőknek,nem mindenkinek lesz a tesztcsíkja erősebb a kontroll csíknál,lásd az én esetem.Halvány volt nagyon,és most itt a kis bébim a hasamban.Semmit nem vesztesz ha beiktattok plusz egy szeretkezést,de ha meg lekésel egy peteérést,akkor plusz egy hónap várakozás. :) Sok sikert,és majd ha összejött a bébike akkor írd meg,figyelem majd az oldalt!
Na végre van összehasonlítási alapom. Ez nagy valószínűséggel pozitív volt, ugyanis csináltam másnap is egy tesztet, majd utána is, és már csak halványodtak a tesztcsíkok. A tegnapinál alig lehetett már látni. Tehát összegezve, ez volt a legerősebb csíkos tesztem. Szóval, van okunk reménykedni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!