Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lettek valakinek ikerbabái...

Lettek valakinek ikerbabái akinél pco-t diagnosztizáltak?

Figyelt kérdés
milyen kezelést kaptatok?
2010. aug. 26. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is pcos vagyok, a baráti társaságomban van egy anyuka, akinek ikrei születtek. Metformint szedett, diétázott és sportolt, illetve Clostit kapott pé támogatásra.
2010. aug. 26. 17:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Pcos-s vagyok, második babámmal terhes és nem lettek ikreim, pedig nálunk még anyai ágon is voltak ikrek.
2010. aug. 26. 18:57
 3/7 A kérdező kommentje:
gratulálok a babához, sokára jött össze? én is nagyon szeretnék már..
2010. aug. 26. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Én PCO-s vagyok,és ikreim lettek,most 10 hósak.Puregontól lettek(hasbalövős hormon injekció),terminált együttléttel.A pcom visszatért szülés után is,2 normális ciklusom volt csak.Te miért kérdezed?
2010. aug. 26. 22:54
 5/7 A kérdező kommentje:
szeptember óta tudom,h pco-m van, metformint szedek, egész szépen helyreállt a ciklusom,bár baba még nincs:( csak érdekel,h milyen gyógyszer "mellékhatásai" lettek a picurik,mert a férjem mindig ezzel poénkodik,h ennyi várakozás után,majd egyszerre letudjuk a 2 gyerkőcöt:)
2010. aug. 27. 09:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak magától metformintól sztem nincs akkora valószínűsége h ikrek lesznek.Úgy hallottam az normál ciklust csinál,havi egy tüszőrepedéssel.Ha már hormongyógyszert is kapsz mellé pl. Clostit,vagy vmi erősebbet,akkor nagyobb a lehetőség az ikrekre.Én soha nem gondoltam volna h azok lesznek,még mikor teherbeestem sem,attól függetlenül h tudtam h több érett petesejtem van.Szóval hajrá!
2010. aug. 27. 09:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja,utolsó voltam.
2010. aug. 27. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!