Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A nők a termékeny napjaikon...

A nők a termékeny napjaikon tényleg jobban kívánják a szexet? Ki hogy éli meg?

Figyelt kérdés
2021. jún. 28. 19:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én valahogy fordítva vagyok bekötve, kifejezetten magas a libidóm, de középidőben pont kevésbé.
2021. jún. 28. 21:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Ovulációkor és menzesz előtti napokban is rámjön. Időnként menzesz alatt is, de az nem általános.
2021. jún. 28. 21:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Rám is igaz, de menstruáció előtt még jobban kívánom.
2021. jún. 28. 21:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Mensi második napjától ovulációig meg vagyok őrülve, utána semmi.
2021. jún. 29. 06:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Én menstruációtól kezdődően kb a következő menstruáció előtti egy hétig vagyok úgy, hogy bármikor bármennyit. Tehát kb az 1. ciklusnaptól a ~20., 21. napig. Valahogy mensi előtt nekem már nincs kedvem hozzá. Sajnos akkor már rendszerint PMS-es, nyűgös vagyok. 🙂
2021. jún. 29. 08:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Ezt már én is megfigyeltem, hogy pont nem ovuláció környékén kívánom a szexet, hanem inkább közvetlen menstruáció előtt vagy után. Pedig én is azt gondolnám, hogy összefügg, de ezek szerint sokaknál nem.
2021. jún. 29. 09:26
 17/17 AlexandraL22 ***** válasza:
Szia kérdező :) én személy szerint az ovu körül előtte ès utána kivánom nagyon, onnan tudom hogy na most jön az ovu amit a pozitiv tesztek is igazolnak. De főleg mensi után az ovuig bármikor benne vagyok. Amint 1-2 nappal elmúlik az ovu, a nemvárt napjáig alig jut eszembe. Szerintem olyankor csökken a libidóm. Szerintem ez egy ösztönös valami hogy a tested figyelmeztet hogy hé ovud van ideje lenne szexelni ha babát akarsz 😂
2021. jún. 29. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!