Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Minden predictor early teszten...

Minden predictor early teszten van egy halovány második csík?

Figyelt kérdés

2021. jún. 27. 11:57
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

9es, ennek én is utána olvastam.

Fogok beszélni az orvosommal.

Ha valóban baba van, akkor úgyis 2-3 hét múlva érdemes uhra mennem.

Addig csinálok tesztet.

10es, te milyen idős várandós vagy?

2021. jún. 27. 14:46
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Csak addig ne szedd az Azaliát 😊

Pár nap múlva kiderül erősödik e a csík.

A legjobbakat, majd írd meg mi lett 😊

9-es voltam

2021. jún. 27. 14:53
 13/24 A kérdező kommentje:
Rendben, mindenképpen megírom 😊
2021. jún. 27. 15:22
 14/24 anonim ***** válasza:

Nekem még friss az élmény, nemrég teszteltem pozitívakat.

10-es vagyok

2021. jún. 27. 16:23
 15/24 A kérdező kommentje:
Akkor még nem voltál orvosnál?
2021. jún. 27. 16:24
 16/24 anonim ***** válasza:

Én (és egyébként sokan) az Azalia mellett estem teherbe. A fiam most 1 éves és augusztus végén jön a hugi.

Nekem a magán doki mondta terhesség megállapításnál, hogy ez a gyógyszer a (betegtájékoztatóban leírtakkal ellentétben) csak addig véd, ameddig szoptatsz.

Hát ezt az sztk-s doki elfelejtette mondani, amikor felírta 🤷‍♀️

2021. jún. 27. 16:49
 17/24 A kérdező kommentje:

Ohhhh....

Jó tudni.

És minden rendben van a kicsivel? Nem volt rá hatással, h egy ideig szedted a gyógyszert?

Illetve miért csináltál tesztet?

2021. jún. 27. 17:04
 18/24 anonim ***** válasza:

Szia! Minden rendben van a kicsivel. Az orvos azt mondta, hogy a mai gyógyszerek többsége már nem annyira erős, hogy bajt okozzon, persze abba kell ezeket is hagyni minél hamarabb.

Jó nagy baba is lesz az uh-k alapján🙀

Hát olyan 4 hetes terhes lehettem, amikor elkezdtem lány neveket nézegetni a neten. Nem szoktam egyébként ilyeneket csinálni és a fiamat is hamarabb megéreztem, minthogy teszteltem volna. Gondoltam csinálok egy terhességi tesztet, hogy megnyugtassam magam. Hát pozitív lett. És az azt követő napokon a többi 6 is. Testi tünetem semmi nem volt, szóval ha nincs ez a megérzés szerintem addig eszembe nem jut, hogy terhes vagyok, ameddig meg nem mozdul.

Egyébként a férjemmel galambot lehetett volna fogatni, mikor kiderült, hogy úton van a tesó. Viszont teljesen mértékben támogatott volna abban is, hogy ne tartsuk meg (én egyáltalán nem szerettem volna több gyereket, mert az első terhességem és a szülés is szörnyű volt).

Mostmár nagyon várjuk a lányunkat, de nagyon aggódom is, mert a fiam nagyon szeret a figyelem középpontjába lenni és félek, hogy a hugi érkezése szörnyen megviseli majd.

2021. jún. 27. 22:13
 19/24 A kérdező kommentje:

Embert és kapcsolatokat próbáló helyzet, az biztos!

Hihetetlen, hogy egy megérzés jön és be is jön 🙈

Kívánok minden jót Nektek!

2021. jún. 28. 06:35
 20/24 anonim ***** válasza:
Köszönöm, majd írd meg, hogy Nálatok végül mi lett 🙂
2021. jún. 28. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!