Ez pozitiv vagy negativ?
Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 11:31
51/59 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek ma voltam orvosnál es terhes vagyok :)
U.i elgondolkodnék ki a buta :))
2021. jún. 28. 20:04
52/59 anonim válasza:
Tényleg, és hány hetes vagy? 🤷♀️ hagyjuk már... ha terhes is vagy, ilyenkor még semmit nem lát az uh-n a doki, max megvastagodott nyálkahártyát. A teszted meg negatív volt 3 napja, szóval ha 3 nap alatt lett is egy pozitív teszted, az orvos akkor sem láthatott még semmit. Vagy voltál vérvételen?
53/59 anonim válasza:
Te biztos buta vagy, mert 3 nappal pozitív teszt után biztosan nem állapítja meg senki, hogy te terhes vagy, mivel ilyenkor még semmit nem lát az orvos sem az ultrahangon, de főleg nem élő terhességet. :D Fuss neki még egyszer, de most nézz jobban utána annak, hogy mit kamuzol.
54/59 A kérdező kommentje:
Elgondolkodnék ki a buta és kinek lett igaza de koszonom a jokivansagokat ,viszont kivánom :)
2021. jún. 28. 20:24
55/59 anonim válasza:
Gratulálok a babához, szerintem legyen a neve Ragasztási Csík, olyan találó lenne 🥺
56/59 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen eletem legboldogabb idoszakat elem
2021. jún. 28. 20:30
57/59 anonim válasza:
Aranyos vagy, hogy azt hiszed hülyének tudod nézni a másikat😄 Pénteken még egy negatív teszttel vergődtél, és ma már boldog kismama vagy😄 De a kérdésre nem válaszolsz, hogy a doki szerint hány hetes vagy és mi alapján állapította meg a terhesség tényét...ja várj, mert nem is voltál orvosnál. Na boldog "babavárást"😂
58/59 anonim válasza:
Tedd már fel a leletedet amit a doki adott ma ;) személyes adataidat takard ki és majd elhisszük 😊
Addig senki nem hiszi el. Olyan buta vagy hogy egy tesztet nem tudsz értelmezni. Nem is baj, hogy nem esel teherbe. Szegény gyerek...
59/59 anonim válasza:
Kitalálom, valamelyik anyukás csoportban azt írták hogy pozi a teszted és most terhesnek hiszed magad😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!